TIOR

Hainele stau cel mai bine in dressing – special pentru femei

Când ai făcut ultima oară ordine în șifonierul din dormitor? Nu ți-ai dori, mai degrabă să ai un spațiu special conceput pentru hainele tale, în care domină ordinea și aranjarea „ca la carte”? Iată cu cei idei de dressing venim în întâmpinarea ta. Cu siguranță nu vei putea ignora cea mai eficientă metodă de a-ți păstra hainele într-un spațiu funcțional și perfect organizat.


Scapă de dezordine!


Înainte de a ajunge la concluzia că este ceva în neregulă cu șifonierul tău, ar trebui să iei în calcul mai multe aspecte. Dezordinea poate veni și de la multitudinea de haine pe care nu le mai folosești din diverse motive. Femeilor le este întodeauna greu să renunțe chiar și la hainele pe care le au de mult timp în șifonier, în ciuda faptului că fac parte din categoria celor „neîmbrăcate în ultima periodă”. Poți reduce vizual dezordinea dacă vei dona hainele pe care nu le mai folosești, modifici hainele la un croitor sau creezi o altă utilitate acestora.


Spațiu folosit eficient


După ce ai realizat ordinea inițială printre lucrurile din șifonier, poți trece la pasul următor. Este momentul amenajării unui loc spațios și bine organizat. Având elementele din garderobă, urmează să le pui în evidență printr-o afișare în dressing cât mai potrivită. Folosește eficient spațiul destinat umerașelor, sertarele pentru accesorii, locurile destinate genților sau pantofilor.


Dressing bine aranjat


Folosește la maxim oportunitatea pe care ți-o oferă un dressing în ceea ce privește organizarea. Scopul principal este de a ușura căutărea hainelor potrivite. Un dressing bine pus la punct îți oferă posibilitatea de a crea ținuta potrivită chiar și în cea mai agitată dimineață. Așează hainele în funcție de partea a corpului pe care o îmbracă. Există posibilitatea de a le aranja chiar și în funcție de culorile pe care le folosești cel mai des. Dacă utilizezi același tip de umeraș, vei crea un aspect uniform, plăcut.


De sezon


Dressingul poate fi organizat în funcție de sezon. Cutii sau sertare încăpătoare pot fi folosite pentru a stoca obiectele groase pe timpul verii sau cele subțiri pe timpul iernii. Astfel, vei avea mereu la îndemână doar hainele potrivite, de care vei avea nevoie în funcție de temperatura de afară.


Spații de depozitare


Sertarele sunt printre cele mai utile spații de depozitare din dressing. Poți păstra ordinea în sertare prin adăugarea separatoarelor care sunt atât de practice. Bune la orice, sunt potrivite păstrării organizate a bijuteriilor, eșarfelor, chiar și elementelor mai voluminoase, precum puloverele. Este atât de ușor să găsești lucrurile pe care le cauți într-un sertar.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI