TIOR

Hainele stau cel mai bine in dressing – special pentru barbati

Dacă spațiul din dormitor îți permite, înlocuiește șifonierul cu un dressing și vei începe ziua inspirat. Fiecare cămașă va avea locul ei bine stabilit, iar cravata va sta fie în sertar, fie pe un peret cu sistem de prindere special conceput. Sacourile, pantalonii, toate accesoriile îți vor fi de acum înainte la îndemână.


Ținuta zilei


Cât de simplu ar fi ca vestimentația pentru ziua următoare să aibă un loc special în dressing? O modalitate foarte simplă este de a-ți crea ținutele pentru fiecare zi și de a fi afișate în ordine, în dressing. De asemenea, o masă de călcat este foarte utilă, iar o oglindă de mari dimensiuni este indispensabilă. Revistele din domeniul modei sunt foarte bine venite, pentru a te inspira în alegerea ținutei potrivite. În acest caz, un fotoliu pe care te poți relaxa răsfoind paginile cu idei vestimentare poate fi o alegere foarte bună.


Rafturi deschise


Adaugă dressingului o notă contemporană prin folosirea unor rafturi. Acestea pot fi spații destinate amenajării puloverelor, de exemplu. Fie că rafturile fac parte dintr-un ansamblu de spații de depozitare ce formează un dulap poziționat pe perete, fie că vorbim de rafturi plutitoare, ai libertatea de a poziționa gențile, curelele și nu numai exact așa cum îți dorești. Ideal ar fi să le aranjezi cât mai la îndemână. În funcție de culori, sezon sau mărimea lor.


Mai bine rafturi mici


Oricât am crede că sertarele și rafturile mari sunt mai eficiente, practica ne-a demonstrat contrariul. Lucrurile se pot amesteca și devin o demandadă când vine vorba de găsit ceva la locul lui. Chiar dacă inițial sunt așezate la dungă, un raft mult prea înalt va determina dărâmarea „muntelui” de haine astfel împăturit. Dacă aceste sertare și rafturi sunt mici, ele devin și mai eficiente.


Lumină în dressing


Pentru a ajuta la procesul de găsire a obiectelor vestimentare pe care le cauți în dressing, poți apela la iluminat special. Există o serie de variante luminoase pe care le poți aplica sertarelor, rafturilor sau colțurilor mai întunecate. Sugerăm un sistem de pornire și oprire automată a luminii. În final, dressingul tău poate avea un aspect mult mai încăpător.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI