TIOR

Frumusetea asternuturilor albe

Pentru foarte multe persoane, aşternuturile albe nu sunt în topul preferinţelor din cauză că albul este o culoare greu de întreţinut, în credinţa generală. La o privire mai atentă, observi că şi cearşafurile şi păturile colorate sunt greu de întreţinut, pentru că au nevoie de spălare la o anumită temperatură, trebuie să ai grijă să nu se decoloreze, dacă se pătează este mai greu să scoţi petele şi aşa mai departe. Dar iată câteva motive pentru a iubi aşternuturile albe...

 

Un pat alb pune în valoare culorile din dormitor.

 

Imaginează-ţi... sau nu. Mai bine priveşte prima imagine din galeria foto şi apoi înlocuieşte mental cearşaful acela alb impecabil cu un cearşaf bej sau cu unul cenuşiu. Nici chiar un cearşaf colorat nu ar putea să anime mai bine acel dormitor decât un set de lenjerie albă.

 

Sunt uşor de înlocuit.

 

Dacă sunt pătate, se spală. Petele dificile se vor curăţa cu soluţii mai puternice. Totuşi, ca orice lucru, şi cearşafurile albe se deteriorează în timp. Partea bună este că un cearşaf alb va fi întotdeauna numai un cearşaf alb şi nu va trebui să te îngrijorezi că nu găseşti un cearşaf care să se potrivească modelului celuilalt cearşaf din setul de lenjerie albă.

 

Cearşafurile albe sunt uşor de înlocuit pentru că, de îndată ce unul dintre ele se murdăreşte, îl poţi schimba fără a schimba toată lenjeria (poate nu este cazul, pentru că abia ai schimbat-o), iar albiturile se pot combina între ele cu uşurinţă.

 

Sunt uşor de accesorizat.

 

Da, lenjeria albă pentru pat este la fel de uşor de accesorizat precum este să accesorizezi o ţinută albă. Poţi alege ornamente aurii, roz, violet, albastre sau cu imprimeuri multicolore. Albul nu se supără. Albul nu îţi întoarce spatele. Da, un pat îmbrăcat în alb poate fi accesorizat uşor cu orice pernuţă decorativă sau păturică.

 

Se potrivesc alături de orice alte culori.

 

Albul se potriveşte cu orice culoare. Serios, chiar ORICE culoare. Astfel, dacă pereţii sunt albi şi podeaua are culoarea lemnului, vei putea alege accesorii multicolore pentru dormitorul tău. De altfel, vei putea să zugrăveşti chiar şi pereţii cu orice culoare îţi place sau să alegi chiar un tapet cu un imprimeu bogat.

 

Albul este... unisex.

 

Albul nu este numai pentru femei, la fel cum albul nu este numai pentru bărbaţi. Albul este o culoare pe care o poţi folosi în amenajarea oricărei camere, inclusiv în decorarea unui dormitor matrimonial, unde trebuie să se împletească gusturile ambelor părţi ale cuplului.

 

Nu se vor demoda niciodată.

 

Albul reprezintă lumină, iar lumina nu va putea fi scoasă în afară modei vreodată. Cearşafurile albe au fost folosite sute de ani în şir şi vor continua să se poarte. Este alegerea ta dacă îţi îmbraci patul în alb sau nu, dar recunoaşte că este o senzaţie plăcută ca, după o zi întreagă de muncă, să faci un duş şi să te trânteşti într-un pat alb imaculat care miroase a levănţică!

 

Mai multe recomandări pentru amenajarea dormitorului vei găsi aici

 

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI