TIOR

Fii cu capul in nori intr-un pat plutitor

Așa cum te-am obișnuit, am pregătit și astăzi idei care să te inspire în amenajarea locuinței. Ne place să credem că te vom face curios să afli la ce idei decorative ne-am mai gândit și că îți vom trezi creativitatea. Unde ești chiar în acest moment? În casă, pe fotoliu, în pat? Gata cu relaxarea, începem reamenajarea. Schimbăm patul din dormitor cu unul... plutitor.


Piesa de rezistență


Care altul să fie punctul focal dintr-un dormitor dacă nu patul? Dar nu orice pat, ci unul eșit din comun. Cu un astfel de pat, potrivit interioarelor nonconformiste, vei crea un cadru ce va atrage toate privirile. Mai este și confortabil, pe deasupra. Am selectat câteva modele cu ajutorul cărora te poți delecta și alege, în final, cel mai inspirat pat pentru dormitorul tău.


Unul pentru fiecare


Platforma patului și bordura acestuia dictează designul locului de relaxare și odihnă. Există numeroase stiluluri de paturi plutitoare, fiecare răspunzând nevoilor tale de confort sau chiar dorinței de a crea o atmosferă extravagantă. Dacă ești adeptul stilului tradițional, varianta potrivită poate fi cea cu aspect natural de lemn. Tot lemn, dar de data aceasta o variantă lustruită caracterizează un stil modern și sofisticat de amenajare a dormitorului.


De asemenea, paturile plutitoare se pot împărți în cele destinate dormitoarelor feminine, cu platforme tapițate elegant, sau dormitoarelor masculine, în cazul în care se regăsesc elemente din piele.


Și aici și acolo


Aceste paturi plutitoare vor adăuga un puternic contrast vizual dormitorului. Dacă ești genul cu capul în nori, acum te vei simți ca pe un nor plutitor. Design sofisticat sau simplu, ideea de modernitate rămâne. O atmosferă unică pe care fiecare dintre noi ne-o dorim acasă. Chiar și în dormitorul copiilor. Se potrivesc în camerele mici, căci principala funcționalitate a mobilierului plutitor este economia de spațiu.


Plutitor sau suspendat


Pe lângă paturile care au un sistem de prindere ingenios, direct din perete, ne putem inspira în amenajarea dormitorului și din modelele ale căror sistem de prindere este în tavan. A fi plutitor sau a fi suspendat? Aceasta este întrebarea. Răspunsul este la tine. În funcție de stilul personal de amenajare a locuinței, poți opta pentru paturile plutitoare, simple, luminate, extravagante sau cele suspendate, relaxante, legănate.


Ai îndrăzni să incluzi unul dintre aceste paturi plutitoare în amenajarea dormitorului tău?


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI