TIOR

Fiecare culoare are o poveste

Astăzi vom vorbi despre culorile tale preferate. Cu siguranță te-ai întrebat ce spun ele despre tine. Noi ne vom referi în continuare la gama cromatică pe care o alegi în amenajarea dormitorului. Ce transmite ea din punctul de vedere al specialiștilor în home design, vei putea citi în continuarea articolului.


Gri


Începem cu o nuanță ce ne inspiră un design minimalist. Dacă închidem ochii, vedem un dormitor în care domină ultimele tehnologii high-tech. Cu siguranță pasionații de gadget-uri aleg griul pentru decorarea locuinței. Această culoare transmite și faptul că un spațiu amenajat folosind cu preponderență gri este unul în care îți reîncarci bateriile. Pereții vopsiți astfel sugerează liniște, fiind un loc destinat relaxării și odihnei.


Galben


Culoare atractivă. Ai ales-o? Înseamnă că ești un perfecționist și te încadrezi, cu siguranță, în categoria visătorilor. Îți dorești un loc în care să te simți în largul tău. Ești deschis către primirea de musafiri, fiind preocupat și de bunăstarea lor. Aici nu vorbim neapărat despre un dormitor galben de la ușă, până la fereastră. Noi sugerăm fie accentuarea unui perete într-o nuanță bogată, fie aplicarea galbenului în accesorii, perne decorative și așternuturi.


Portocaliu, albastru și verde


Vom vorbi despre fiecare în parte. Cei ce iubesc culoarea portocalei sunt entuziaști și întotdeauna înconjurați de prieteni. Cel mai des, folosim portocaliul pentru a adăuga note distractive dormitorului, fiind vorba de un spațiu primitor. În schimb, albastru este pentru persoanele iubitoare de liniște. Cu această culoare aduci armonie și pace spațiului mereu curat și organizat. Verdele te ajută să scapi de stres, fiind cea mai relaxantă culoare din paleta de culori.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI