TIOR

Evolutia dormitorului pentru sexul frumos dupa varsta

În amenajarea dormitorului unei fete, au loc multe schimbări evidente, dar nu neapărat categorice. Cum evoluează aceeași cameră de-a lungul anilor este aproape impredictibil, însă vor exista întotdeauna câteva puncte constante. 
 
Camera pentru bebeluș 
 
Indiferent că bebelușul este o fetiță sau un băiețel, amenajarea camerei pentru noul-născut va fi după dorințele părinților. Adesea nu se va investi foarte mult în amenajarea camerei bebelușului, iar acest fapt este ușor explicabil prin creșterea rapidă a juniorului și schimbarea necesităților copilului odată cu trecerea timpului.
 
De exemplu, pătuțul va fi, cel mai probabil, în culori neutre, urmând să i se asorteze numai lenjeriile cu sexul copilului. Decorațiunile vor fi făcute cu gândul la confortul părinților care vor rămâne să aibă grijă de micuț în noua lui cameră: atât tema, cât și stilul de amenajare și culorile vor fi alese conform cu preferințele lui mami și ale lui tati.
 
Camera pentru fetiță
 
Când copilul are între 3 și 11 ani, are nevoie de un spațiu în care să se odihnească și să crească, dar și să se joace și să învețe constant lucruri noi. Dacă juniorul este de sex feminin, atunci micuța noastră va avea, cel mai probabil multe detalii cu nuanțe de roz și roșu. 
 
Totuși, aceasta nu este o regulă bătută în cuie: nu toate fetițele vor să se facă balerine, unele vor să devină pirați, doctori sau arhitect. Doar pentru că denumirile "meseriilor" sunt la masculin nu înseamnă că sunt rezervate bărbaților, așadar ascultă-ți copilul și amenajează-i o cameră care să reprezinte aspirațiile fetiței tale. 
 
Camera pentru o adolescentă 
 
Dacă în "copilărie" încă mai puteai să alegi tu câteva decorațiuni sau să îi organizezi spațiul fetiței tale, acum este imperios necesar să ții cont de preferințele și pasiunile ei. În funcție de muzica pe care o ascultă acum, precum și de hobby-urile către care se orientează își va modela întreg cursul vieții. 
 
Ajut-o subtil să facă alegerile potrivite și dacă amenajarea dormitorului ei presupune implementarea unor detalii constructive pentru personalitatea ei, dă-ți toată silința și lucrează împreună cu ea pentru împlinirea acestor dorințe. Nu uita nici că are nevoie de puțină intimitate - oferă-i măcar iluzia că o are. 
 
Camera pentru o domnișoară
 
Pe la 20 de ani, tinerele femei au nevoie de foarte multă organizare și de mult spațiu. Dulapul, de exemplu, trebuie să aibă cât mai multe secțiuni, astfel încât să îi fie ușor să mențină ordine în șifonier și în cameră, oricât de aglomerate i-ar fi zilele. Totuși, întotdeauna trebuie să rămână un raft sau un sertar liber, unde să arunce toate lucrurile grămadă când va trebui să facă ordine în 5 minute. 
 
Camera pentru o femeie 
 
Camera unei femei trebuie să imprime o anumită distincție, o anumită eleganță. Indiferent de stilul de viață și de stilul vestimentar, indiferent de preferințele cromatice. 
În camera unei femei trebuie să miroasă întotdeauna bine, deci lampa de aromatizare și buchetele cu flori proaspete nu pot lipsi. De asemenea, nimic nu exprimă mai bine feminitatea decât o comodă cu o oglindă voluminoasă, unde reprezentanta sexului frumos să își pregătească fardurile, parfumurile și ținutele. 
 
Nu este nevoie de nimic pompos și nici de obiecte scumpe pentru a sugera eleganță, ci doar de alegerea culorilor cu gust, de potrivirea formelor și a dimensiunilor pieselor de mobilier și cu decorațiunile. 
 
Sursa foto: Pinterest.com, houzz.com, HomeDesignLover.com 
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI