Dressingul – dorinta oricarei femei si a unor barbati

14-01-2014 / Blog amenajari dormitoare

Un dressing spaţios cu o garderobă de vis este una dintre cele mai mari dorinţe ale unei femei – chiar şi a celei mai puţin sofisticate femei. Dacă locuieşti într-o casă spaţioasă sau dacă există, printr-o minune, o cameră cât de mică liberă, nu sta pe gânduri şi transform-o într-un dressing adevărat! De ce ai nevoie?

 

Rafturi

 

Desigur, toate hainele curate şi toate perechile de încălţăminte gata curăţate trebuie aşezate pe rafturi, în funcţie de stiluri, de culori, de sezonul în care trebuie purtate şi aşa mai departe.

 

Va trebui, desigur, să ai şi câteva umeraşe înşirate pe bare, astfel încât hainele mai sensibile să fie depozitate în cele mai bune condiţii, asemeni tuturor tricourilor pe care le usuci pe umeraş pentru că nu îţi place să calci rufe.

 

Sertare

 

Sertarele se vor dovedi foarte folositoare şi ele: unul pentru chiloţi, unul pentru sutiene (dacă este cazul), unul pentru şosete, unul pentru accesorii (bretele, cravate, papioane etc), unul pentru eşarge şi aşa mai departe.

 

Întotdeauna vei găsi ce să ascunzi în iubitele sertare ale dressingului tău, indiferent cât de multe ar fi ele.

 

Este posibil să îţi doreşti să rezervi undeva un loc pentru rufele murdare: un loc unde să aşezi un coş din nuiele împletite şi care să fie căptuşit cu material (in, bumbac sau o simplă căptuşeală).

 

„Aşezătoare”

 

Întotdeauna în dressing trebuie să existe minimum un fotoliu foarte confortabil sau minimum o canapea foarte primitoare.

 

Nici măcar nu trebuie să îţi faci griji că nu vei avea timp să te aşezi: persoana care te urmăreşte în timp ce te pregăteşti să pleci va fi foarte bucuroasă pentru existenţa acestei piese de mobilier, dar şi tu te vei putea bucura de ea atunci când priveşti cu deznădejde garderoba care pare adesea insuficientă.


Lumini

 

Luminile sunt întotdeauna foarte importante. De obicei dressingul este un soi de dulap foarte încăpător – drăguţ, dar zero lumină naturală. Tocmai de aceea, vei avea nevoie cel puţin de o lustră sau un candelabru şi câteva spoturi luminoase.

 

Încearcă să imiţi cât mai bine lumina naturală cu ajutorul acestor corpuri de iluminat, dar şi cu ajutorul culorilor şi oglinizilor din cameră.

 

Oglinzi 

 

Întotdeauna în dressing trebuie să ai minimum o oglindă destul de lată şi cea mai lungă, astfel încât să îţi vezi în întregime reflexia, eventual şi dacă te mişti sau vrei să te măsori din ochi cu o a doua persoană care se analizează în aceeaşi oglindă.

 

Cu cât sunt mai multe oglinzi, cu atât vei avea mai multă fericire şi te vei putea analiza mai bine înainte să ieşi la întâlnire sau în oraş cu prietenii.

 

Dacă va trebui să împarţi dressingul cu alte persoane, fiecare membru din Clubul Celor Care Au Dressing va trebui să aibă propriul dulap, cu propriile rafturi, propria bară pentru umeraşe, propriile umeraşe, propriile sertare şi, în sfârşit, propria oglindă.

 

Nu este de joacă cu livingul! Şi nu uita să organizezi bine luminile, ca nu cumva unul să aibă lumina mai bună şi un altul să aibă nevoie de lanternă pentru a vedea ce are în dulap. 

 

Sursa foto: houzz.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.