TIOR

Dormitorul pentru el si ea

Este dovedit că dormitorul se află printre locurile în care petrecem cel mai mult timp. Fie că ne place sau nu să recunoaștem, dormim în medie 25 de ani pe parcursul vieții. Destul de mult, am zice noi, încât să acordăm o atenție deosebită amenajării dormitorului.

 

Nopți în stil hollywoodian

 

Sunteți amândoi fani înrăiți ai filmelor, dar mai ales ai stilului de viață american? Atunci, alegeți un design al dormitorului care să vă creeze o atmosferă demnă de Hollywood. Puteți începe cu alegerea unui pat cu tăblie proeminentă și cuvertură într-o combinație cromatică alb-negru, clasic, desigur. Apoi redefiniți spațiul din dormitorul matrimonial prin alegerea unui șifonier cu oglinzi și a unui fotoliu cu aspect elegant. Și cum la capitolul home design sunteți gata, mai rămâne doar să vă asumați rolul în filmul vostru preferat.

 

Bătălia” cromatică

 

„Eu vreau alb!” versus „Dar eu vreau roșu!”. Pare că nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Nu este deloc așa! Preferințele voastre pot căpăta acum noi sensuri dacă le combinați într-o schemă de culori care să fie pe placul amândurora. Printre cele mai cool soluții sunt: roșu, galben, portocaliu – pentru persoanele mai impulsive; maro, albastru și alb – pentru cei mai liniștiți sau galben, alb și culori puțin întunecate – pentru cei energici.

 

Bărbații și dormitoarele roz?

 

Dormitorul nu trebuie să fie doar pe placul jumătății feminine a cuplului. Nu zic să trasați o linie care să delimiteze partea de dormitor a fiecărui partener. Există, în schimb, soluții ingenioase care să vă ofere confortul visat. Puteți alege, pe de o parte, o noptieră cu aer feminin, iar pe de alta, una masculină din punct de vedere al cromaticii și al design-ului.

 

Scaunul cu haine

 

Chiar dacă vă doriți ca dormitorul să fie locul în care să vă simți cel mai confortabil, nu faceți din asta un exces. Cu toții am avut, la un moment dat, un scaun „bun la toate”. Trebuie să renunțați la obiceiul de a încărca un astfel de scaun cu haine. O soluție ar putea fi să vă rezevați în șifonier un spațiu special de depozitare pentru îmbrăcămintea pe care doriți să o mai purtați, dar nu neapărat să o și împachetați.

 

Acum, e rândul vostru să deveniți specialiști în home design și să vă puneți pe treabă. Primele indicații le aveți. Adăugați sarea și piperul, care sunt personalitățile voastre atât de diferite, dar care împreună creează mixul perfect.

 

Sursa foto: goodhousekeeping.com, freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI