TIOR

Dormitorul pentru el - idei de pus in practica

În cele ce urmează ne vom rezerva câteva rânduri pentru a defini dormitorul ideal. Ideal pentru cine? Pentru bărbați. Dacă amenajarea dormitorului cu specific masculin „sună” interesant, te invităm să urmărești colecția noastră de articole dedicate bărbaților.


Ce stil te reprezintă?


Alegerea unui stil de amenajare a dormitorului va reprezenta, în esență, caracteristicile personalității tale. Un dormitor poate fi engimatic, minimalist, rustic. De asemenea, există stiluri nedefinite încă de un termen, dar care conferă încăperii un ambient plăcut.


Simplu este mai bine


Este știut faptul că un bărbat apreciază, de cele mai multe ori, simplitatea. Totodată urmărește utilitatea în decorarea locuinței. În încercarea de a găsi sursa perfectă de inspirație, am analizat mai multe idei de amenajare a dormitoarelor. Stilul masculin regăsit în galeria noastră foto inspiră simplitate, dar în același timp eleganță sau chiar accente sofisticate. Adesea, culorile neutre sunt condimentate cu inserții îndrăznețe.


Stil de viață relaxant


Există dormitoare care denotă o atmosferă liniștită, atât prin folosirea unei game de culori neutre, dar și a unui sistem de iluminat aparte. Ceea ce aduce principalul motiv de relaxare în interiorul dormitorului este inspirația cu care alegi patul. Pare că plutește și creează un efect vizual plăcut. Ferestrele de mari dimensiuni, acoperite cu perdele din materiale vaporoase, contribuie la înfrumusețarea spațiului.


Călător în dormitor


Dacă te încadrezi, mai degrabă, în categoria bărbaților cărora le plac aventurile și călătoriile, avem un model decorativ pe placul tău. Este vorba de un dormitor de inspirație urbană în care întâlnim accente din piele sau metalice. Fotoliul din piele neagră se încadrează perfect decorului masculin, fiind asortat cu veioze de aceași culoare. Oglinzile decupate în diverse forme geometrice „îmbracă” peretele în ceea ce pare o operă de artă. Spiritul aventuros este marcat și de prezența unui tablou deasupra patului. Acesta prezintă o motocicletă care te îmbie la o plimbare.


Texturi bărbătești


Avem, din nou, un dormitor bărbătesc, dar de data aceasta un aspect face diferența. Având un stil masculin, trendy, încăperea se remarcă prin folosirea unor texturi ce atrag atenția. Acestea sunt utilizate pentru a accentua patul simplu și de mari dimensiuni, ce acoperă zona de lângă fereastră. Te poți trezi atins de razele soarelui și beneficiezi de lumina naturală, dacă optezi pentru ferestre mari.


Dormitor în doi


Dacă te-ai întrebat cum arată un dormitor matrimonial pe placul bărbaților, avem un exemplu numai bun de pus în aplicare. Modern și elegant. Paleta cromatică folosită este, bineînțeles, cea neutră. Iluminarea discretă crează o atmosferă romantică și misterioasă în același timp. Este perfect pentru un cuplu tânăr și îndrăgostit. Tu ai aborda un astfel de design în amenajarea locuinței tale?


Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI