TIOR

Dormitorul din mansarda

Dacă ești norocosul deținător al unei mansarde și încă nu ai găsit ideea de amenajare a acesteia care să te dea pe spate, avem noi soluția: un dormitor matrimonial. Folosește la maxim potențialul spațiului oferit de podul casei. Vei avea parte de liniște și o vedere minunată către exterior.


Pentru că încă nu ai transformat mansarda într-un spațiu locuibil, acum este momentul să începi de la zero amenajarea dormitorului de la înălțime.


Dormitor la înălțime


Ideea de a locui în mansardă sună minunat. Asigură-te că ești pregătit de a realiza tranziția către dormitorul din mansardă. O încăpere în partea de sus a locuinței îți va oferi intimitate. Aici te poți bucura de clipe de liniște și o odihnă bine meritată. Un dormitor localizat în mansardă este potrivit în cazul unei familii numeroase, însă nu și atunci când copii sunt mici și au nevoie în permanență de prezența ta.


Pentru familie sau musafiri


În funcție de stilul de viață al familiei, poți descoperi nevoia de a amenaja un dormitor în mansarda încă nefuncțională. Chiar dacă nu vei fi tu cel care te vei bucura de condițiile optime ale unui nou dormitor, acesta poate fi destinat adolescenților, dacă ne dorim să rămână „în familie” sau musafirilor dacă ne dorim o utilitate extinsă a camerei.


Dormitor multifuncțional


Spunem asta pentru că un dormitor în mansardă beneficiază de lumină naturală și priveliște de la înălțime. În funcție de cum este poziționată fereastra, te poți bucura de răsărit sau apus, de lumină din plin sau doar câteva raze. Peisajele pe care le admiri zi de zi îți vor împrospăta diminețile și îți vor da energie până seara târziu, când întunericul se lasă. Profită din plin de dormitorul de la înălțime, de lumina naturală și decorul exterior minunat.


Frumusețea decorului


Spațiul din mansarda este destinat unei amenajări interioare aparte. Accentul cade pe frumusețea liniilor arhitecturale. Acoperișul mansardei asigură interiorului un plafon deosebit ce creează încăperii posibilitatea unei decorări ingenioase. Din punct de vedere cromatic, există varianta culorilor mai deschise pentru spațiile mai restrânse și culori mai întunecate pentru spații generoase. Acolo poate fi situat patul, în locul de maxim interes vizual.


Încă te gândești ce să faci cu spațiul din mansardă? Mai bine ai începe transformarea în dormitorul perfect.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI