TIOR

Dormitor seducator cu un element surpriza

În cele mai noi ansambluri rezidențiale prezente pe portalul dezvoltatorimobiliar.ro, vei găsi atât locuințe deja mobilate și atractiv decorate, cât și locuințe ce îți oferă libertatea de a alege modul de amenajare a casei tale. Pentru cei libertini, ne-am gandit să venim cu sfaturi pentru amenajarea dormitorului.


Cuvântul cheie este „seducător”, iar pentru a ajunge la acest rezultat am ales ca element surpriză vopsirea în negru a unuia dintre pereți. Principalul motiv pentru care alegem să vopsim un perete din dormitor în cea mai întunecată nuanță este pentru că ne dorim un fundal care să scoată în evidență mobilerul și decorațiunile.


Negru și lumină


În cazul acesta folosim negru pentru perete, însă nu ne propunem să întunecăm și mai mult dormitorul. Dimpotrivă, vom alege cu grija opțiunile de amenajare a dormitorului pentru a rezulta o atmosferă sofisticată.


De asemenea, vom acorda o atenție deosebită iluminatului, atât celui natural, cât și celui artificial. Vom încerca în așa fel încât razele de lumină de ambele feluri să ofere o direcție romantică dormitorului.


În contrast


Pentru un efect garantat, specialiștii în home design ne sugerează să alegem o pardoseală în culori deschise. Acest aspect va contribui la creșterea dramatismului din dormitor. Asocierea nuanțelor opuse în cercul cromatic va aduce un plus de valoare camerei de dormit.


Închis - deschis


Un dormitor închis din punct de vedere cromatic poate fi „deschis” prin elemente decorative albe sau culori neutre. Oferă-i designului actual al dormitorului posibilitatea de a deveni sursa calmului și a eleganței supreme.


Schimbări fără efort


Și nu ne referim la schimbarea culorilor existente pe suprafața pereților. De ce? Pentru că negru ne oferă ocazia de schimba designul dormitorului prin înlocuirea elementelor decorative. Mai ales pentru cei care se plictisesc rapid de inițiala amenajare a dormitorului, soluții există la tot pasul. Poți începe cu pernele decorative, cuvertura patului, noptierele sau veiozele.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI