TIOR

Dormitor in stil scandinav - idei si inspiratie

Să te trezești într-o cameră întunecată poate fi relaxant uneori, dar tonurilor închise le lipește acel aer energizant care pune corpul în mișcare. În acest articol vă prezentăm câteva amenajări dormitoare în stil scandinav, pline de idei versatile pe care le puteți implementa la dumneavoastră acasă. Fiecare design este creat pentru a capta cât mai multă lumină solară – alarma naturală de dimineață.

Cu buline

Peretele cu buline din cadrul primului design ajută dormitorul să nu pară foarte steril. Accentul simplu de pe perete se asigură totuși că nu supraîncarcă simplitatea design-ului. Materialul predominant în cadrul acestei amenajări este lemnul, utilizat adesea în stilul scandinav.

Lângă pat

În vreme ce, în marea majoritate a amenajărilor tablourile și rafturile suspendante se găsesc deasupra patului, în acest design au fost puse pe peretele din stânga. Lampă ajustabilă reprezintă elementul versatil în cadrul acestui dormitor scandinav simplu și confortabil.

Cărămidă pe perete

Un perete de cărămidă îmbrăcat în vopsea albă îmbrățișează stilul scandinav în cadrul celui de-al treilea design.Simplitatea stilului este completată și de patul aproape de sol, decorațiunile așezate pe podea și neutralitatea tonurilor folosite. Lumina naturală se găsește din plin datorită ferestrelor fără perdele.

Modernism scandinav

Gri, litere, temă științifică și printuri geometrice. Acest dormitor combină cu eleganță cele mai bune elemente ale unui design modern cu cele clasice și simple ale decorului scandinav. Deși camera are doi pereți negri, nu pare întunecată, ba din contră, este luminoasă și primitoare datorită perdelelor deschise și a ferestrei prin care lumina trece nestingherită.

Casă, dulce casă

Deși nordicii sunt recunoscuți ca fiind mai puțin sentimentali, se pare că ultima amenajare interioară tinde să contrazică acest fapt. Un aer călduros și primitor, lemn deschis la culoare, multă lumină și tablouri fericite de familie.

Sursa foto: home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI