Dormitoare unde sa iti placa sa te trezesti

28-04-2015 / Blog amenajari dormitoare

Pentru a dormi bine, trebuie să îţi placă spaţiul în care te culci. Pentru a avea o zi bună, trebuie să începi bine de dimineaţă şi, deci, să îţi placă unde te trezeşti. Prin urmare, trebuie să acorzi atenţie deosebită felului în care îţi amenajezi dormitorul, să îţi construieşti un spaţiu relaxant şi creativ. Iată câteva dormitoare personalizate pentru oameni diferiţi, cu hobby-uri şi necesităţi diferite.

 

Confortabil şi senin

 

Cineva şi-a dorit o cameră cu o paletă cromatică neutră şi câteva accente puternic colorate. Prin urmare, o astfel de cameră a şi amenajat: culori neutre pentru mobilier, pasteluri pentru pereţi, culori şterse care să domine tabloul, aşternuturi albe simple. Apoi, totul a fost animat cu veioze colorate, pernuţe decorative cu imprimeu bogat, un strop de albastru intens pentru bărcuţa din tablou.

 

Acele câteva accente aurii de la picioruşele aplicelor şi florile proaspete oferă camerei şi o notă veselă, care se combină perfect cu seninătatea şi calmul obţinute prin îmbinarea de culori neutre cu alb şi nuanţe nu foarte aprinse ale diferitelor culori.

 

Mic şi prietenos

 

Al doilea dormitor îmbină mai multe tipuri de materiale şi stiluri. Este un act îndrăzneţ zugrăvirea tavanului într-o altă culoare decât alb într-un dormitor atât de mic, dar uite cât de bine arată! Îmbinarea de obiecte albăstrii şi inox oferă camerei echilibru estetic, iar tema aviaţiei ajută la decorarea întregii camere, ceea ce îi oferă unitate.

 

Uite cât de multe elemente au încăput într-un dormitor relativ mic! Acesta nu arată deloc aglomerat, ba are şi un aer inspirator şi primitor. Folosind diferite nuanţe de albastru, i s-a oferit camerei un aer mai spaţios. Dacă îţi doreşti un spaţiu personalizat, atunci chiar trebuie să te implici foarte mult în proiectele pentru amenajarea locuinţei tale.

 

Stabil, dar chic

 

Cine spune că eleganţa şi echilibrul nu merg bine împreună? Uite cât de frumos se îmbină imprimeurile acelea bogate între ele! Şi uite cât de calmă pare întreaga încăpere datorită simetriei în care sunt aşezate dulapurile şi îmbinării de alb cu nuanţe neutre şi pasteluri! Pare un spaţiu în care nu te poţi trezi decât cu o dispoziţie bună, nu-i aşa?

 

Adaptabil pentru orice vârstă

 

Dacă dormitorul cu avioane ar fi ideal pentru un băieţel, trebuia să existe şi o sugestie pentru amenjarea unui dormitor pentru fete. În primul rând, trebuie să atragem atenţia asupra faptului că, iată, se poate să amenajezi o cameră pentru fete şi fără o supradoză de roz. În al doilea rând, notăm că cel de-al patrulea dormitor este foarte practic. Chiar dacă forma camerei a dus la o dilemă în ce priveşte poziţionarea patului, designerii au găsit cea mai bună variantă. După ce stabileşti criteriile principale, totul se va construi în jurul acestora.

 

De exemplu, poţi porni de la un obiect de artă sau de la un anumit accesoriu care îţi place mult (o perdea sau un corp de iluminat) ori poate chiar de la o piesă de mobilier preferată (poate chiar bancheta aceea de un roz pastelat). Apoi, nu îţi trebuie decât puţină imaginaţie sau un ajutor de încredere, dacă tu nu ai astfel de afinităţi.

 

Mai multe sugestii despre amenajarea dormitorului vei găsi aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.