TIOR

Dormitoare pentru toate gusturile

Dormitorul tău trebuie să rezoneze cu necesităţile şi cu pasiunile tale. Prin urmare, mobilierul, accesoriile şi culorile – totul – trebuie acordate cu tine. Mai multe recomandări pentru amenajarea dormitorului vei găsi aici, dar, până una-alta, uite ce îţi propunem astăzi...

 

Dormitorul în straturi

 

Uită-te la prima imagine. Nu-i aşa că dormitorul acela arată ca o eugenie? Biscuite de cocos din podea albă, pat cu aşternuturi albe şi noptieră albă, cremă de caramel din perete placat cu piatră naturală, decoraţiuni din lemn şi detalii uşor colorate la capetele stâlpilor patului, biscuite de cocos din tavan alb cu lespezi mari din lemn. Da, eugenie!

 

Shabby Chic all the way!

 

Ori e Shabby Chic, ori nu mai e! Pasteluri şi modele florale pe perete şi pe "lădiţa de zestre" – pentru a nu se face abuz de modelele cu flori, aşternuturile au un colorit mai discret, iar cortinele sunt unicolore. Perfect! Vrei să ştii mai multe despre shabby chic? Citeşte aici.

 

Cu un strop de culoare

 

Poate ai o fire cuminţică şi ai vrea să alegi un dormitor în culori simple şi cât mai discrete, dar ceva te face să nu vrei o cameră monotonă. Prin urmare, vei avea nevoie de un strop de culoare. De ce să nu fie acesta un perete cu tapet colorat? Alege orice model crezi de cuviinţă: important este să îţi placă ţie.

 

Geometrizat şi cu nuanţe puternice

 

Nu îţi vom pătrunde în minte, dar dacă îţi place cum arată acest dormitor, atunci vei şti ce să faci: ai nevoie de culori multe, de un tapet colorat (sau de un desen mural cu modelul preferat), căci e puţin probabil să îţi doreşti să ai gresie şi faianţă în dormitor, apoi alegi şi aşternuturile colorate şi corpuri de iluminat care să propage lumină albă, pentru a nu denatura nuanţele în care ţi-ai zugrăvit camera.

 

Cu inima deschisă

 

Poate chiar ai norocul să ai o locuinţă cu ferestre imense, care să îţi permită să îţi amenajezi un dormitor luminos pe care să îl poţi amenaja în orice culori vrei şi în care să nu ai nevoie de foarte multe corpuri de iluminat, ci numai de mobilier nu foarte masiv pentru a te bucura de lumina naturală şi a nu aglomera camera.

 

Artistic şi un pic ciudat

 

Dacă îţi plac artele întunecate, atunci este foarte posibil să îţi placă pentultimul dormitor din galeria foto, dar trebuie şi să ştii deja că un astfel de dormitor nu poate plăcea oricui. Partea bună, dacă îţi place acea cameră, este că nu este foarte greu de realizat un astfel de decor: ai nevoie doar de vopsea în culorile potrivite şi de mult curaj pentru a trece la fapte.

 

Ca un curcubeu

 

Pentru persoanele vesele şi cele care vor să se înconjoare de lucruri care să le binedispună veşnic, dormitorul scăldat în culorile curcubeului este perfecţiunea întruchipată. Nu te speria dacă nu găseşti accesorii şi mobilier care să aibă deja foarte multe culori: întotdeauna vor exista huse şi vopsele, aşa că vei găsi, cu siguranţă, variantele potrivite pentru a-ţi zugrăvi dormitorul exact aşa cum vrei.

 

Sursa foto: houseandgarden.co.uk

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI