TIOR

Dormitoare moderne, imaginea relaxarii totale

Ne place să visăm cu ochii deschişi la dormitoare relaxante. Şi pentru că tot ce este vis este ori ceva trecut, ori ceva dintr-un posibil viitor, astăzi vom discuta despre dormitoare moderne. Despre tot ce este vintage poţi citi mai multe aici, dacă eşti mai degrabă o fire nostalgică, însă dacă îţi place să te pregăteşti pentru viitor (să ştii din timp cum îţi vei amenaja viitorul dormitor, de exemplu), atunci îţi va plăcea şi articolul de faţă.

 

Modern înseamnă, adesea, mai simplu.

 

Dacă eşti de acord cu noi că un dormitor modern nu va abunda în detalii şi ornamente, atunci îţi va plăcea şi acest articol. Nu trebuie să te lipseşti în totalitate de accesorii, însă ar fi recomandat să nu aglomerezi cu decoraţiuni camera destinată în exclusivitate relaxării şi odihnii. Prin urmare, aşază prin cameră numai câteva obiecte de decor simple şi frumoase, alese cu gust.

 

Pentru a vedea ce înseamnă "nu prea multe obiecte de decor", analizează imaginile din galeria foto şi vei vedea că de obicei se alege numai o vază cu aranjamente florale proaspete sau un tablou ori câteva obiecte micuţe aşezate ca la întâmplare pe noptieră.

 

Baie de culoare

 

Alege culoarea preferată. Dacă împarţi dormitorul cu cineva, ar fi bine să aveţi gusturi similare sau să ştiţi deja cum se ajunge la un compromis aşa încât să fie potrivită pentru inima amândurora culoarea pe care o veţi alege până la urmă.

 

Următorul pas este să te documentezi pentru a vedea cu ce alte culori să combini acea culoare, ce nuanţe, ce culori neutre şi ce nonculori să foloseşti pentru întregirea decorului din dormitor.

 

Încă un loc de şezut

 

Oferă-ţi alternative: nu vei vrea niciodată să stai numai în pat. Ori, dacă vrei să stai numai în pat, aşază în cameră încă un obiect pe care te poţi aşeza (taburet, balansoar, scaun, fotoliu, banchetă etc) fie şi numai pentru a întregi, din punct de vedere estetic, ansamblul estetic al dormitorului.

 

Lumină de mai multe feluri – e simplu.

 

Dacă vrei mai multă lumină, pentru a te hotărî cu ce te îmbraci diseară, ai nevoie de o sursă centrală de lumină, cu becuri puternice. Totuşi, întotdeauna va fi nevoie în dormitor şi de cel puţin o aplică lângă pat, cu întrerupătorul şi mai aproape de pat: să nu fie nevoie decât să întinzi puţin mâna pentru o o închide.

 

Mai multe recomandări pentru amenajarea dormitorului poţi găsi aici.

 

Sursa foto: freshomedecors.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI