TIOR

Dormitoare florale pentru toate anotimpurile

Pentru dormitoare personalizate trebuie să alegi de fiecare dată ceva care îţi place şi care te reprezintă. Pentru persoanele cărora le plac florile, dormitorul va cuprinde şi imagini florale. Acest lucru nu înseamnă că în loc de dormitor vei avea parte de o seră, ci că vei alege reprezentările potrivite gusturilor tale, aşa încât dormitorul tău să fie cu adevărat confortabil şi primitor. De asemenea, va trebui să te gândeşti dacă vrei să îi schimbi în funcţie de anotimpul de afară sau în funcţie de anotimpurile emoţionale.

 

Aşadar... ce poate înflori într-un dormitor pentru a-ţi crea culcuşul perfect?

 

Pereţii!

 

Chiar dacă nu pot înflori cu adevărat, pereţii pot fi decoraţi în aşa fel încât să fie plini de flori. Acest lucru îl vei putea realiza fie prin lipirea unui tapet cu model floral (sau a unui tapet cu frunzuliţe peste care vei desena tu fel de fel de floricele), fie prin pictarea pereţilor. În funcţie de cât de simple îţi doreşti să fie restul elementelor din cameră (mobilier simplu, dintr-un singur material şi fără ornamente din fabrică), vei „înflori” toţi pereţii sau numai unul.

 

Perdelele şi covoarele...

 

Accesoriile care pot fi schimbate primăvara şi toamna, de exemplu, dacă vrei să se rotească anotimpurile şi în interiorul locuinţei tale, trebuie să fie elementele florale din dormitor. Acestea sunt perdelele şi covoarele.

 

Şi nu numai că trebuie ca ele să fie elementele florale, dar trebuie să ai câte două seturi din fiecare, pentru a le schimba primăvara şi toamna: o dată cu unele mai viu colorate (de preferat în timpul anotimpurilor reci, pentru a anima atmosfera), o dată cu unele mai simple, cu un aspect fresh (de preferat atunci când afară este foarte cald şi îţi doreşti un loc proaspăt unde să te răcoreşti).

 

Aşternuturile

 

Oricum schimbi o dată pe săptămână aşternuturile, de ce nu ar putea fi din când în când unele cu imprimeu vesel, floral? Chiar dacă acestea sunt alese pentru un dormitor de cuplu, unde bărbatul s-ar putea să nu fie tocmai un fan al cearşafurilor cu floricele, ai putea aşterne astfel de textile pe patul tău pentru 7 zile din 30, cel puţin! Patul trebuie să fie un loc confortabil pentru toţi cei ai casei.

 

Pernuţele, luminile şi tablourile şi...

 

Decoraţiunile mărunte sunt o modalitate foarte uşoară de a „înflori” o cameră fără alegeri categorice sunt picturile pe pereţi sau decorarea cu perdele lungi până în pământ cu model floral. Aşadar, profită de posibilitatea de a-ţi orna dormitorul cu pernuţe, corpuri de iluminat, piese de mic mobilier, tablouri şi alte astfel de decoraţiuni cu modele cu flori.

 

Aici vei găsi mai multe recomandări pentru amenajarea dormitorului. 

 

Sursa foto: houseandgarden.co.uk, pinterest.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI