Dormitoare ce uimesc prin peretii surprinzatori

06-06-2016 / Blog amenajari dormitoare

Dormitorul este sanctuarul dumneavoastră. Este spațiul acela special în care va liniștiți după o zi obositoare și locul unde va pregătiți pentru ziua următoare. Dormitorul ar trebui să reflecte atât temperamentul, cât și nevoile personale. Confortul, stilul și organizarea sunt elemente importante în cadrul amenajări dormitoare

Inspirația de astăzi vine din aceste uimitoare amenajări interioare a căror piesă principală o reprezintă pereții utilizați surprinzător!

Open-space

Nouă ne place la nebunie amenajarea primului dormitor. Deseori vedeți dulapuri mari și închise, ce ocupă un perete întreg, însă aici lucrurile stau puțin diferit, prin adăugarea unui spațiu la jumătatea dulapului. Un loc perfect pentru a vă aranja cărțile, pentru parfumuri sau pentru o vază plină cu flori.

Deasupra patului

Patul este clar elementul principal în cadrul celui de-al doilea design. Accentul modern din acest dormitor este tăblia înaltă a patului, care deservește atât ca loc de depozitare, cât și ca amplasament pentru obiectele de iluminat.

Dormitor feminin

Această încăpere feminină, îmbrăcată în pluș, este locul perfect pentru a vă relaxa, alături de un pahar de vin roze în ton cu design-ul încăperii. Nuanțele pudrate sunt evidențiate de subtonurile roșiatice ale lemnului. În această amenajare totul e despre textură – tăblia plușata a patului, cuvertura din catifea și covorul pufos se complimenteaza reciproc într-un decor în nuanțe de piersică.

Mandala pe perete 
  
Dacă tot vorbim despre spații relaxante, cel de-al patrulea dormitor este perfect pentru a lua o mică pauză! Peretele gigant în nuanțe neutre este o pictură murală, portretizând o mandala, care oferă spațiului un aer relaxant și primitor.

Lemn pana pe tavan 
  
În cadrul ultimei amenajări, tăblia patului reprezintă elementul surprinzător. Și de parcă aceasta nu ar fi arătat spectaculos privită din față, din lateral se pot observa toate curbele design-ului. Bucata de lemn curbat ce se întinde de jos și până la jumătatea tavanului distrage atenția de la dimensiunile reduse ale camerei și o centrează spre frumusețea detaliilor.

Sursa foto: home-designing.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.