TIOR

Detaliile fac diferenta - dormitoare cu personalitate

Dormitorul este sanctuarul fiecăruia. Este ultimul lucru pe care îl vedeți înainte de a adormi. În funcție de amenajarea sa, acesta poate da vise frumoase sau adevărate coșmaruri. Abordăm astăzi câteva idei pentru amenajări dormitoare care nu sunt doar stilate, ci reflectă o personalitate puternică și iubirea și aprecierea pentru design.

 

Detaliile dormitoarelor – de la lumini elegante până la paturi senzuale – le fac confortabile și creative. Când dormitorul are nevoie de o reamanejare poate fi dificil să vă găsiți stilul potrivit, mai ales când încăperea o împărțiți cu încă o persoană. Lăsați-vă inspirat de aceste spații încântătoare și decorați-vă dormitorul astfel încât visele să fie frumoase întotdeauna!

 

Gri în oglindă

 

Primul dormitor tinde către paleta non-colorată a griurilor, care, contrar a ceea ce probabil credeați, este nuanța perfectă pentru o încăpere confortabilă. Nimic nu e comparabil cu nuanța norilor de ploaie când vine vorba de confortul și căldura patului. Elementul sofisticat din încăpere îl reprezintă panoul din lemn în care este înrămat televizorul. Din același lemn este confecționată și tăblia lungă a patului. Oglinda plasată strategic pe lungimea peretelui din spate creează iluzia spațiului din plin, chiar dacă încăperea nu este tocmai de dimensiuni mari.

 

Lemn și geometrie

 

Folosindu-se de același material pentru a crea un aer sofisticat, lemnul, a doua încăpere este puțin mai caldă decât prima, deoarece panoul din lemn de pe perete beneficiază din plin de lumina naturală. Elementele geometrice combinate oferă dormitorului un aspect unghiular.

 

Artă alb-negru

 

Tablourile pe care vă decideți să le agățați pe pereții dormitorului pot face o diferență imensă asupra modului în care îl percepeți sau felul în care vă simțiți în această cameră. Arta trebuie să inspire și să relaxeze în același timp. Tablourile alb-negru reprezintă alegerea ideală pentru un spațiu monocromatic.

 

Vas de croazieră

 

Contraste puternice se regăsesc și în design-ul ultimului dormitor. Tăblia plușata bleumarin în combinație cu tablourile abstracte în forme geometrice conferă încăperii un aer nautic, ca al unui dormitor de pe un vas de croazieră.

Sursa foto: home-designing.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI