TIOR

Cum arata un dormitor exceptional?

Despre amenajarea dormitorului poţi citi mai multe aici. Astăzi ne-am propus să începem ziua cu imagini dintr-un dormitor excepţional şi vom comenta alegerile de amenajări interioare, astfel încât să poţi şi tu să îţi amenajezi un dormitor care să te impresioneze de fiecare dată când intri în cameră.

 

Şi serios, şi jucăuş

 

Majoritatea persoanelor au caractere complexe şi trăiri pe măsură, prin urmare s-ar putea ca o cameră întreagă amenajată într-un singur stil bine definit sau într-o singură culoare. Iată, aşadar, de ce este dormitorul din galeria foto este atât de apreciat: pentru că întâmpină, prin culorile folosite, mai multe emoţii, mai multe dispoziţii.

 

Prin felul în care este aplicată culoarea (pete de culoare ici şi colo, pete în forme geometrice), este impus şi un ritm dinamic, o anumită energie în această cameră. În plus, pentru că sunt folosite mai multe culori, vei putea să alegi mai multe tipuri de accesorii, mai multe feluri de imprimeuri, mai multe tipuri de lenjerie de pat, de exemplu, în mai multe culori şi în tot felul de combinaţii.

 

Întotdeauna cu ceva personal

 

Orice spaţiu trebuie personalizat, iar dormitoarele cu atât mai mult cu cât de obicei sunt amenajate pentru maximum două persoane. Aceşti doi indivizi trebuie să se simtă în largul lor mai ales atunci când pătrund în camera destinată odihnii şi relaxării.

 

Personalizarea camerei se poate face ori prin accesorii deosebite, ori prin aşezarea strategică a unor ornamente cum ar fi rame foto, instrumente pentru diferitele pasiuni (obiecte sportive aşezate în suporturi speciale, instrumente muzicale, telescop, oglinzi, postere cu imagini din filmele preferate etc), ceva proaspăt (flori proaspete în vaze sau plantele naturale în ghivece specifice) şi tot aşa mai departe.

 

Întotdeauna confortabil

 

Confortul este întotdeauna regula de bază într-un dormitor. Dacă ai nevoie de un soldat în locul unui şifonier clasic şi un scaun pe care să îţi arunci hainele de care te schimbi înainte de a le pune la spălat sau a le pune la locul lor, atunci aşa trebuie să îţi amenajezi camera. Dacă ai nevoie de draperii groase, care să nu lase lumina să treacă în cameră, atunci alege-le aşa cum trebuie.

 

Reţeta confortului diferă de la om la om, aşa că numai tu poţi să ştii ce anume îţi trebuie în dormitor pentru a te odihni cât mai bine posibil.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI