TIOR

Craciun fericit... in dormitor!

Crăciun trebuie să fie în toată casa, nu numai în living, unde împodobeşti brad şi pui luminiţe. Tu cum ai vrea să decorezi, de exemplu, dormitorul pentru Crăciunul acesta? Cel mai probabil este ca bradul împodobit să fie, într-adevăr, în living, aşa că în dormitor ar trebui să ai la fel de mult spaţiu ca de obicei. Ce vei face cu acest spaţiu?

 

Ce este mai important?

 

Cel mai important este, bineînţeles, ca tu (sau, respectiv, ocupantul dormitorului decorat) să te simţi în largul tău în această cameră, indiferent cât de evidente sau de discrete ar fi modificările făcute în numele Crăciunului.

 

Totuşi, important este ca, atunci când aduci decoraţiuni noi într-o cameră, să ţii cont de stilul deja existent de amenajări interioare şi de paleta cromatică. Deşi contrastul poate fi foarte bine perceput, există şi probabilitatea ca elementele decorative contrastante să nu arate prea bine în decorul în care sunt introduse. Aşadar, nu face schimbări categorice şi alege cu grijă ornamentele pentru fiecare cameră în parte ţinând cont şi de design, şi de culorile fiecărui obiect în parte.

 

Cum să arate patul bine?

 

Pentru ca patul tău să arate bine, trebuie să aibă de toate! Da, chiar de toate! Să aibă cearşafuri curate (unul din flanel care să învelească salteaua, unul de pus deasupra şi unul pentru pilotă), feţe de perne curate, pilotă şi pernuţe scuturate şi aerisite, perne de diferite forme (poate chiar şi unele personalizate, cu diferite forme şi modele haioase) şi pături moi sau cuverturi din blană (ca de fiecare dată, recomandăm cuverturile din blană articială, căci sunt la fel de călduroase şi scutesc de sacrificiu atâtea animale nevinovate).

 

În imaginile din galeria foto vei observa că sunt foarte multe pernuţe cu modele speciale de Crăciun (cu mesaje de sărbătoare, reni, fulgi de nea şi aşa mai departe), dar şi că predomină, din punct de vedere cromatic, roşul sau verdele.

 

Se pune foarte mult accent pe decoraţiunile naturale sau cu aspect natural în interiorul dormitorului: tot ce e verde trebuie să fie proaspăt, iar multe dintre decoraţiuni sunt din vreun fel de lemn.

 

Ce să nu lipsească?

 

Bineînţeles că nu pot lipsi luminiţele, dar pe care le poţi instala ori în jurul patului, ori pe tavan, ori în jurul ferestrei, ori în jurul plantelor naturale din ghivece... sau oricum îţi trece ţie prin minte că ar arăta bine.

 

Aşa, ca puncte bonus, poţi decora şi cu brăduţi sau simboluri ale pomilor de Crăciun, şi cu reprezentări ale oamenilor de zăpadă, ale renilor, ale lui Moş Crăciun, ale fulgilor de nea, ale colindătorilor sau ale stelei vestitoare.

 

Sursa foto: pinterest.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI