TIOR

Ce trebuie sa aiba neaparat un barbat in dormitor

Domnilor, acesta este un articol care vi se adresează în totalitate. În continuare vom vorbi despre cum amenajarea locuinței poate mulțumi și cele mai rafinate gusturi. Am pregătit o galerie foto cu idei practice de amenajare a dressingului perfect masculin.


Schimbarea de care ai nevoie


Te gândești să înlocuiești șifonierul din dormitor. Garderoba ta are nevoie de un spațiu dedicat, așa cum și tu ai nevoie de ordine fără prea mult efort. Când te trezești dimineața, știm că micile tabieturi îți pot face ziua mai frumoasă. Aerul proaspăt de pe terasă, o cafea bună și un loc în care eleganța și rafinamentul sunt la ele acasă. Acestea sunt ingredientele noastre pentru o dimineață cu stil. Și un dressing, să nu uităm.


Home design pentru bărbați


Tendințele în materie de home design ne indică faptul că bărbații au devenit din ce în ce mai interesați de felul în care își amenajează locuința. Simplitatea și utilitatea decorului sunt caracteristicile după care aceștia se ghidează pentru un confort sporit al căminului. Tipic masculin. Dacă te regăsești în această descriere, te invităm să pui în aplicare una dintre ideile de amenajare ale dressingului. Prietena sau soția ta sigur va fi geloasă.


Timpul înseamnă bani


Așa că noi nu ne putem imagina o dimineață în care alegerea ținutei să dureze o veșnicie. Mai ales că ne așeaptă o ziua importantă în care trebuie să arătăm impecabil. Alegerile făcute în grabă nu sunt întotdeauna cele mai inspirate. De aceea, un dressing organizat, în care ținutele noastre fashion sunt atent pregătite, este mai mult decât ne-am putea dori. Oglinda este indispensabilă căci ne va confirma dacă am asortat corect cămașa cu cravata.


Fiecare la locul potrivit


Chiar dacă nu îți pregătești „de cu seara” ținuta pentru a doua zi, aranjarea perfectă a hainelor in dressing te va ajuta pentru alegerea de moment. Dacă vorbim despre pantofi, nimic mai simplu. Poți organiza dessingul astfel încât rafturile destinate depozitării să fie completate de colecția ta de pantofi. Știi foarte bine că atunci când ești în căutarea cămășii preferate, fix în acel moment nu o găsești. Dar acum vorbim despre organizarea „ca la carte” a dressingului. Amestec interesat de culori, materiale și texturi. Atmosferă masculină.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI