TIOR

Ce mai face patul tau?

Pentru unele persoane, patul este cea mai importantă piesă de mobilier. Dar dacă patul nu ar fi doar nu pat? Patul tău ce mai ştie să mai facă? Ştie să se strângă şi să se transforme sau este doar un element care arată bine şi este confortabil? Haide să discutăm despre acest lucru şi vei vedea că, la sfârşitul articolului, îţi vei dori un pat multifuncţional.

 

Pat cu lădiţă de depozitare încorporată

 

Există astfel de paturi care au ladă de depozitare încorporată, fie în lateral, fie dedesubt, ca dovadă a faptului că cei care se ocupă de proiectarea paturilor s-au gândit că ai nevoie de un loc unde să depozitezi pilotele pe timpul verii. Aşadar, paturile cu lădiţă de depozitare nu sunt ceva ieşit din comun şi s-au dovedit deja foarte eficiente pentru multe case şi familii.

 

Desigur, poţi depozita orice îţi doreşti în această ladă, nu numai pilote: poţi păstra aici schimburile pentru noapte (pijamalele), pernele, aşternuturile de schimb şi aşa mai departe.

 

Pat ridicat şi cu dulăpioare dedesupt

 

Patul poate fi aşezat deasupra unui dulap plat şi jos, cu uşiţe sau sertăraşe. Aşa cum se poate vedea în a doua imagine din galeria foto pregătită pentru tine. Un astfel de pat are un aspect chic, uşor elegant, dar foarte confortabil şi practic, ducându-ne uşor cu mintea către poveşti. Ai putea-o vedea pe Lizuca dormind într-un astfel de pat, nu-i aşa?

 

Patul cu sertare secrete

 

Dacă patul tău are un blat discret şi simplu nu înseamnă că nu poate ascunde spaţii de depozitare. De exemplu, ar putea fi mascate în blatul patului câteva sertare foarte utile pentru diverse articole vestimentare, aşternuturi, accesorii sau alte obiecte personale pe care vrei să le ţii la îndemână: va trebui numai să alegi sistemele potrivite de închidere, aşa încât sertarele să fie cu adevărat mascate şi să nu poată fi observate de oricine, mai ales dacă îţi doreşti să păstrezi lucruri intime acolo, să fie colţul tău cu adevărat privat.

 

Pat cu tăblie funcţională

 

Am mai discutat despre paturile cu tăblie şi cu siguranţă îţi aminteşti şi tu despre acest articol. Tăblia patului poate fi confecţionată din mai multe tipuri de materiale, inclusiv din paleţi, plăci de snowbording şi aşa mai departe.

 

Aşadar, alege tipul potrivit pentru tăblia patului tău şi apoi decide-te: poate fi o tăblie care să conţină şi spaţii de depozitare? Iată, ultima imagine din galeria foto va dovedi că se poate. Rămâne doar să decizi din ce material să fie fabricată, ce dimensiuni să aibă, ce culoare să aibă şi cum să fie compartimentată.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI