TIOR

Cate nuante de albastru, atatea variante de dormitoare

Dacă până acum ai visat la un nou apartament în Brașov, Sibiu, București sau alt oraș din țară, acum, că l-ai achiziționat, urmează amenajarea locuinței așa cum numai în reviste găsești. Gândindu-ne la multitudinea de nuanțe folosite în home design, ne-am întrebat câte dormitoare colorate în albastru putem obține.

Iată variantele decorative pe care ți le propunem:

Nuanțe diferite

Albastrul pare o culoare potrivită în amenajarea dormitorului. Amintirea celui mai recent albastru ne duce cu gândul la cerul senin sau la apa fie ea a unui rău, lac sau mare. Asemenea albastrului din natură, cel din interiorul dormitorului, folosit într-o nuanță deschisă, aduce o vibranță liniștită. Nuanțele puternice, dar nu neapărat închise, funcționează de minune în dormitoarele amenajate într-un stil tineresc, modern.

Albastru glacial

Contrastele se atrag, iar acest lucru este posibil și în cazul interioarelor colorate în nuanțe glaciale. Acestea aduc un aer proaspăt, curat și, într-o oarecare măsură, rece. Cu toate acestea, alăturarea nuanțelor de alb conduce către un dormitor confortabil, cu o atmosferă primitoare. Abordarea unui stil minimalist îți va permite vopsirea unui singur perete sau a tavanului din dormitor într-un albastru glacial și primitor în același timp.

Albastru marin

O nuanță specială născută din albastru, dar ajustată cu griuri jucăușe este albastrul marin. Această culoare cu greutate este recomandată a fi utilizată în apropierea unui fundal neutru, fără a încărca decorul. Pentru o mai bună înțelegere a diversitărții cromatice, putem asocia nuanțele din home design cu cele din moda vestimentară. Astfel, ar reieși că albastrul marin folosit în amenajarea dormitorului este același cu cel regsit în materialul de blugi. Vorbim aici de o actualitate a culorii, apreciată de specialiștii în home design.

Ajutor în dormitor

Posibilitățile de creare a dormitorului în nuanțe albastre pot fi diversificate. De la o simplă vopsire, la continuarea cu o grafică interesantă a peretelui, până la asortarea lenjeriei de pat sau vopsirea mobilierului în nuanța preferată de albastru. În plus, dormitoarele cu piese de mobilier din lemn oferă albastrului ocazia de a evidenția detaliile și finisajele din dormitor. De asemenea, albastrul este recunoscut pentru capacitatea sa de a oferi un ambient plăcut în zona destinată odihnei și relaxării.

Albastrul în amenajarea dormitorului este un adevărat ajutor în obținerea unui spațiu potrivit nopților liniștite și relaxante.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI