TIOR

Amenajarea dormitorului si cele mai ciudate paturi

Un pat confortabil nu trebuie să fie neapărat unul cu aspect clasic. Am descoperit de curând un site unde sunt expuse tot felul de paturi, care de care mai ciudate şi ţinem morţiş să îţi arătăm şi ţie măcar câteva dintre cele mai ciudate paturi. Noi pe aici am discutat până acum despre paturile cu tăblie, despre paturile suspendate, dar şi despre paturile multifuncţionale. Totuşi, niciunele de până acum nu au fost destul de ciudate încât să creăm un articol precum cel de faţă.

 

Trebuie să fii puţin într-o ureche.

 

Recunoaşte: nu orice persoană apreciază astfel de piese de mobilier, şi sunt cu atât mai puţini oamenii care îşi doresc mobilier atipic în interiorul locuinţelor lor. Aşadar da, chiar trebuie să fii într-o ureche pentru a alege piese deosebite de mobilier, dar trebuie să fii şi puţin curajos.

 

Trebuie să ai spaţiu.

 

Unele dintre paturile din galeria foto nu se potrivesc în orice cameră, ci au nevoie de o încăpere ceva mai spaţioasă decât camerele obişnuite construite într-un bloc românesc, mai ales în blocurile vechi. Aşadar, înainte de a-ţi alege un super-pat pentru dormitorul tău, asigură-te şi că are loc în camera unde vrei să îl instalezi, şi că nu este necesar să scoţi tocurile uşilor din ţâţâni pentru a putea introduce mobilierul în casă.

 

Trebuie să alegi accesorii potrivite.

 

Când ai o piesă de mobilier atât de trăznită în casă sau un obiect de artă foarte voluminos, trebuie să alegi cu grijă şi culorile pereţilor, şi accesoriile pentru ferestre, dar şi restul accesoriilor şi ornamentelor din cameră: covoare, noptiere, scăunele, fotolii etc.

 

Trebuie să ştii cum comanzi.

 

Dacă îţi doreşti şi tu un pat deosebit, trebuie să ştii întocmai ce îţi doreşti şi să vezi: se poate comanda de la noi, se poate comanda din afară sau se poate executa la comandă? Cine poate să construiască patul pe care ţi-l doreşti? De ce adaptări ar avea nevoie dormitorul tău pentru un astfel de pat?

 

Sursa foto: wherecoolthinghappen.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI