5 modele de dormitoare cu buget redus

21-10-2016 / Blog amenajari dormitoare

V-ați gândit mereu la un dormitor de vis, dar bugetul nu vă pemite să achiziționați ce vă doriți? Noi ne dorim să vă oferim cele mai bune idei pentru a achiziționa și pentru a amenaja un dormitor cu bani puțini. Iată cum puteți face acest lucru cu ajutorul mobilierului oferit de compania Elvila.

Dormitorul de vis

Dormitorul este locul unde vă odihniți după o zi de muncă. De aceea, decorul trebuie să fie unul relaxant și cald. Orice persoană dorește să ajungă acasă și să fie întâmpinată de un decor modern. Cu siguranță aveți culori preferate pentru mobilier, pentru pereți, pentru perdele și pentru toate obiectele de design care completează decorul. Chiar dacă nu aveți un buget generos, nu vă opriți din amenajat. Puteți achiziționa ce vă doriți și cu un buget redus.

Culoarea mobilierului

Elvila vă pune la dispoziție cinci tipuri de dormitoare pe care puteți să le achiziționați chiar dacă aveți nu dispuneți de prea mulți bani.

Prima recomandare este Dormitorul Alvaro M care este disponibil într-o nuanță wenge. Acest mobilier se potrivește în dormitoarele spațioase, unde pătrunde lumina naturală, iar parchetul este unul într-o culoare pământie. Achiziționați accesorii pentru completarea decorului precum o veioză, un tablou sau lumânări parfumate.

Al doilea dormitor pe care îl găsiți în magazinele Elvila este Dormitorul Camelia. Acest dormitor este unul clasic, cu nuanțe maro. Culoarea acestui dormitor este caldă și relaxantă, exact de ce ai nevoie dupa o zi lungă și stresantă.

Dormitorul Karen este unul alb tineresc și potrivit pentru cuplurile proaspăt căsătorite. Acest dormitor alb se potrivește oricărui stil abordat pentru amenajarea spațiului, indiferent de culorile alese pentru pereți sau pentru parchet. Mobilierul alb este ușor de asortat și vă oferă liniștea de care aveți nevoie pentru o nouă zi de muncă.

Dormitorul Sorana Sonoma este un dormitor capuccino, fin și elegant. Asortați acest dormitor cu o lenjerie de catifea roșie și puneți pe perete un tablou preferat. Dormitorul Tara este un dormitor maro cu alb. Toate elementele care compun dormitorul sunt: dulapul cu trei uși, patul, 2 noptiere, comoda cu patru sertare și oglinda îmbracă perfect pereții unui dormitor spațios. Accesorizați totul cu un covor gri.

Toate aceste dormitoare sunt la prețuri accesibile, disponibile pentru un buget redus. Alegeți dormitorul potrivit în funcție de personalitate, dar țineți cont și de lumina care pătrunde în cameră. Dacă vă place efectul dramatic, alegeți un dormitor închis la culoare. Adăugați acel plus de savoare dormitorului și alegeți accesoriile potrivite care completează întreg decorul. Nu mai rămâne decât să mergeți în magazinele Elvila, dar le puteți găsi și pe www.elvila.ro.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.