TIOR

Unde depozitam toate jucariile copiilor?

Copiilor le plac jucăriile foarte mult și de aceea au tendința de a le înșira în toată casa. Trebuie să găsiți o soluție de depozitare a jucăriilor pentru a se păstra casa curată. În același timp, cei mici trebuie să învețe să fie ordonați. Noi venim în ajutor cu câteva soluții pentru amenajarea camerei copiilor și pentru rezolvarea problemelor atunci când  jucăriile sunt aruncate peste tot.

Cutii ingenioase

Depozitați jucăriile în așa fel încât cei mici să le poate strânge singuri dar să fie și aproape de ei. Achiziționați rafturi de perete colorate din lemn, unde puteți depozita cutii din pânză. Aici puteți strânge jucăriile pe sortimente în funcție de culoarea cutiei, dar și în funcție de culoarea raftului. În acest fel, cel mic poate strânge jucăriile de unul singur fără probleme. Rafturile sunt o idee foarte bună, pentru că jucăriile se pot organiza ușor. Mai mult, aici puteți depozita și cărțile copiilor.

Săculeț compartimentat suspendat

Folosiți săculețe compartimentate suspendate pentru depozitarea jucăriilor. Puteți amenaja camera copiilor foarte ușor folosind cuiere colorate sau cu diferite figurine de care agățați săculeții compartimentate. Acestea sunt foarte utile și înviorează camera copiilor. Jucăriile înșirate peste tot nu va mai fi o problemă.

Cutii din plastic

Optați pentru cutii de plastic colorate. Acestea pot fi depozitate oriunde. Le puteți achiziționa din magazinele cu obiecte de design interior și puteți alege dimensiunea dorită.

Cufăr din lemn

Cufărul din lemn este o idee rustică dar utilă. Puteți picta cufărul cu diferite motive sau animale, iar cei mici se vor bucura. Alegeți un cufăr vechi și decorați-l sau achiziționați unul nou din lemn. Aici puteți depozita tot felul de jucării începând de la obiecte de pluș până la lego  și cutii de puzzle. Mai mult decât atât, aceste cufere se găsesc și în varianta de plastic în cazul în care nu doriți unul din lemn.

Comoda mobilă

Comoda mobilă este cea mai eficientă soluție, deoarece o puteți muta unde doriți și puteți amenaja camera copiilor după cum vă doriți. Lipiți pe fiecare cutie o poză cu ceea ce se găsește în ea. În acest fel, cei mici pot strânge singuri jucăriile pentru a le așeza în cutiile din comoda mobilă. În acelați timp, le pot identifica ușor.

Întrați în secțiunea Amenajări cameră copii și aflați mai multe trucuri pentru amenajarea spațiului celor mici.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI