TIOR

Surprize pentru camera copiilor

Suntem siguri că vă place să vă surprindeți copiii de fiecare dată cu ceva nou. De aceea, noi vă oferim idei pentru a amenaja camera copiilor așa cum vă doriți.

Un ceas special

Dacă aveți copii care se află la o vârstă la care nu mai acceptă orice în camera lor și vor să lipească ei pe pereți și pe usă postere, avem noi o idee. Puteți să le confecționați foarte ușor un ceas din rame foto. Alegeți 12 poze reușite  și formați un ceas pe perete. Nimic mai simplu! Acest decor nu este deloc costisitor. Trebuie să achiziționați doar ramele, câteva cuie, un ciocan și asta este tot.

Decorul contează

Chiar dacă confecționați acest ceas din rame pentru organizarea timplului sau doar în scop estetic, arată impecabil oricum. Dacă aveți idei pentru confecționarea ceasului trebuie doar să treceți la treabă! Copiii apreciază și iubesc mult lucrurile de decor făcute de părinți.

Camera modernă a copiilor

Dacă alegeți să confecționați un ceas din rame, trebuie să știți că ați ales un decor modern pentru camera copiilor. Un decor nou este binevenit oricând. Puteți  schimba aspectul unei camere folosind obiecte inedite, făcute acasă, dar care oferă camerei un aer nou.

Tot ce vă trebuie este puțin timp, imaginație și îndemânare.  Dacă vă doriți cu adevărat să faceți o bucurie celor mici, atunci într-un weekend puteți să le amenajați camera. Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

903.75 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI