TIOR

Statia de joaca din camera

Copiii vor mereu să se joace. Aceștia fac din orice o joacă, până și din masa de prânz. Cel mai bine este să le oferiți ceea ce îți doresc dar în limita posibilităților. Astăzi vă oferim idei petru a amenaja în camera copiilor un loc de joacă special pentru ei.

Mobilier decorativ cu diferite funcțiuni

Pentru copii, părinții sunt mereu dispuși să facă sacrificii. De aceea, aceștia pot achiziționa mobilier decorativ. Cu un astfel de mobilier în cameră, pentru copii învățatul devine mai palpitant. Cu siguranță cei mici vor mânca mai cu poftă dacă stau la un birou care este și măsuță. Aici pot savura felul de mâncare preferat.

Alegeți pentru camera copiior un pat din lemn cu topogan, un dulap labirint și un scaun în formă de mașină. Dacă vă doriți așa ceva și nu știți exact de unde să achiziționați, mergeți la târgurile organizate special pentru camera copiilor sau căutați magazine care confecționează mobilier din lemn cu diferite funcțiuni.

Piscină cu bile

Piscina cu bile este o idee foarte bună atunci când vine vorba de joacă. Achiziționați o piscină gomflabilă sau din pluș, apoi adăugați bilele colorate. Cei mici se pot juca aici ore întregi fără să obosească și fără să se plictisească.

Castel din pluș

Castelul de pluș este potrivit pentru copii, pentru că se pot juca în voie și nu se pot lovi. Puteți achiziționa fără griji un castel din pluș și cu siguranță copii se vor distra pe cinste. Un loc numai pentru joacă se transformă în stația de distracție de zi cu zi.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI