TIOR

Somn usor in cele mai cool patuturi

În ultimii ani, tendințele în home design au cunoscut numeroase schimbări. Unele dintre ele au fost pe placul nostru, mai ales când a venit vorba despre decorarea camerei de bebeluși. Trecerea de la clasicele culori (roz și bleu) la o cromatică modernă ne-a încântat. Așa am hotărât să vă prezentăm nelipsita galerie foto, de data aceasta cu cele mai cool pătuțuri pentru copii.


Pătuțul potrivit


Atunci când ne gândim la un pătuț tradițional, ni-l putem imagina ca fiind din lemn, dreptunghic, destul de rigid, am spune noi. Există o gamă largă de sortimente și tocmai acest fapt ne face să ne întrebăm: care este cel mai potrivit pătuț? Pe lângă siguranță și confort, un pat pentru cei mici poate avea un design atractiv, cu elemente decorative moderne pentru o amenajare a dormitorului cât mai interesantă vizual.


Noi forme atractive


Un pătuț oval ar putea fi o decizie inspirată. Mai ales dacă îți dorești un mobilier modular care, în timp, să nu își piardă din farmec și utilitate. Spunem acest lucru pentru că la un astfel de pătuț se pot atașa elemente ce îi măresc spațiul de odihnă. Copilul crește și ai nevoie de un pat din ce în ce mai mare. După toate modificările legate de dimensiune, în final, pătuțul se poate transforma în două fotolii comode. Nouă ne place, dar ție?


Înlocuiește cu stil


Specialiștii în home design ne recomandă să acordăm o atenție specială amenajării interioarelor pentru copii. Renunțarea la roz, îți poate aduce texturi și nuanțe mult mai atractive. Înlocuirea albastrului deschis cu modele grafice și culori îndrăznețe îi vor atrage pe cei mici. Tapetul de pe pereți este un pas important în decorarea dormitorului. Poți opta cu încredere și pentru tapetul de pe tavan. De asemenea, nu trebuie să omiți combinația ideală de perdele semi-transparente cu draperii în culori vesele. Adaugă, la sfârșit, un covor pufos sau în dungi sau (de ce nu?) o mochetă care să acopere întreaga suprafață.


Pentru copii și părinți


Cine a spus că într-un dormitor pentru copii nu se pot relaxa și părinții? Grija pentru cei mici ne va determina să petrecem cât mai mult timp alături de ei. Vrem să ne asigurăm că puiul adoarme liniștit. Așa că ne așezăm pe canapeua decorată cu perne colorate. Este perfectă pentru astfel de momente. Confortabilă, exact ce ne trebuie pentru câteva minute de odihnă. Plus că, dacă alegem inspirat, înseamnă că se va potrivi de minune din punct de vedere cromatic cu restul obiectelor de design interior.


În final, tu ce pătuț vei alege pentru copilul tău?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI