TIOR

Sfaturi pentru parinti - amenajari ideale pentru copii

A veni momentul amenajării camerei pentru copii. Ai ales spațiul din apartament pe care îl vei dedica celor mai mici membri din familie. Într-adevăr, acum sunt mici, dar cum poți obține o amenajare a locuinței care să fie actuală peste ani și ani?

Profesioniștii din domeniul amenajărilor interioare îți propun să alegi noile tendințe în măsura în care acestea sunt practice pentru camera copiilor.

Interese schimbătoare

Mici fiind, copiii vor fi atrași către un design jucăuș al camerei lor, cel mai adesea inspirată din desenele animate. Cu toate acestea, părinții, sub îndrumarea specialiștilor în home design, pot obține un dormitor care să se adapteze intereselor schimbătoare ale copiilor. Optează pentru un design practic, mai ales dacă nu ți-ai propus să schimbi în fiecare an mașinuțele, navele spațiale sau supereroii de pe suprafața pereților din dormitor.

Dormitor interactiv

Pe cât este posibil, oferă-i copilului posibilitatea de a se implica în diverse activități chiar în camera lui. Cu ajutorul unui mobilier interactiv îi poți insufla un stil distractiv de a învăța lucruri noi. Un exemplu atractiv poate fi dulapul cu sertare si aspect de tabla de scris. Aici, copilul își poate manifesta dorința de a desena, fără a mai colora pereții și, implicit, a determina o renovare continuă.

La îndemână

Inspirați fiind de mobilierul cu aspect de tablă pentru colorat, putem avea o cameră a copiilor mult mai ordonată. Dulapul sau șifonierul din dormitorul celor mici poate avea fiecare sertar destinat unei piese vestimentare. Pentru mobilierul din lemn, este utilă și vopseaua, cu ajutorul căreia putem organiza hăinuțele micuților în funcție de ziua săptămânii.

Pont pentru multifuncție

Mobilierul multifuncțional este o soluție din ce în ce mai folosită în amenajarea locuinței. Putem apela cu încredere și în cazul amenajării camerei pentru copii. Beneficiile unui astfel de mobilier pot aduce ușurință în folosirea biroului și a locurilor destinate depozitării, cât și ajustarea unui spațiu mult prea mic. În final, eficiența spațiului poate fi obținută cu ajutorul acestui tip de mobilier și am pregătit câteva sugestii în galeria noastră foto.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI