TIOR

Pregatiri timpurii pentru noul an scolar

Nu mai este mult şi începe din nou şcoala, iar copilul tău şi camera lui au nevoie de puţină pregătire pentru noul an şcolar. Nu lăsa totul pe ultima sută de metri, ci începe să te pregăteşti, împreună cu cel mic. Care sunt paşii? Ce să nu îţi scape? Cum să faci lucrul acesta plăcut şi uşor?

 

Distracţie înainte de muncă

 

Nu trebuie să strici vacanţa copilului, aşa că anunţarea începerii şcolii trebuie să vină treptat şi ca o veste bună. Înainte de toate, dă o ultimă petrecere! Nu contează câţi invitaţi sunt! Pot fi prezenţi numai părinţii (tu şi partenerul tău) şi copilul (sau copiii, dacă ai mai mulţi). Important este să vă jucaţi o zi întreagă, să comandaţi pizza, să beţi sucuri, să alergaţi, să râdeţi, să vă distraţi cum ştiţi voi mai bine!

 

A doua zi, după micul dejun, poţi începe să faci lista cu ce trebuie cumpărat pentru noul an şcolar, ce trebuie modificat prin cameră, ce trebuie schimbat, ce trebuie reparat şi aşa mai departe.

 

Dormitorul cu superputeri

 

Copilul tău este, încă, un copil. Lasă-i libertatea să creeze, lasă-i un perete unde să poată mâzgăli ce vrea, lasă-i un colţ unde se poate ocupa de proiecte handmade adecvate vârstei lui şi aşa mai departe.

 

Ca decoraţiuni pentru camera sa, poţi alege tablouri haioase pe care să le creaţi împreună decupând imagini frumoase, reprezentative, din reviste, şi lipindu-le pe un carton unicolor, pe care îl veţi înrăma ulterior. Puteţi crea chiar o întreagă colecţie de astfel de tablouri.

 

În plus, un erou are nevoie de mai mult spaţiu, dar şi de odihnă. Deci alege-i un pat cât mai spaţios. Dacă este la şcoală, probabil că nu va mai face în pat, aşa că patul poate dura mult şi bine şi este o investiţie bună pentru termen lung.

 

Aventura dinainte de şcoală

 

Creaţi lucruri împreună: o lampă handmade, un scăunel cu rotile, un birou deosebit din paleţi. Nici măcar nu contează ce anume faceţi, ci să faceţi ceva care să rămână şi să fie util şi să faceţi aceste lucruri împreună. Poţi păstra un loc din casă care să devină micul vostru atelier, unde să vă întoarceţi ocazional pentru astfel de proiecte care sunt utile şi pentru că sporesc „averea” familiei, şi pentru că îmbunătăţesc relaţiile interfamiliale.

 

Detalii pentru oameni mari

 

Copiii trebuie să îşi ia, totuşi, în serios atribuţiile şcolare. Fă-ţi micuţul să se simtă ca „un om mare” şi adaugă în camera lui unele elementre specifice camerelor pentru oameni mari, înlocuind încet, încet, detaliile copilăroase. Nu le elimina complet! Copilul trebuie să fie copil şi să îşi hrănească în continuare copilul interior, dar trebuie să îşi conştientizeze creşterea. Înlocuieşte taburetul pufos cu un scaun aproape elegant, dar confortabil. Înlocuieşte cuierul cu dinozauri cu aşezarea hainelor frumos organizate în dulap.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI