TIOR

Pereti colorati pentru copii

Ne dorim tot ce este mai frumos şi mai vesel pentru copii, nu-i aşa? Până şi felul în care arată pereţii din camera copilului contează foarte mult... suficient de mult încât să îţi doreşti să le decorezi camera într-un mod cât mai original şi mai plăcut cu putinţă. Noi ne-am pus în pielea copiilor şi ne-am gândit: cum ne-ar plăcea să arate pereţii din dormitorul personalizat? Astfel a luat naştere selecţia de imagini din galeria foto.

 

Desigur, tu poţi alege orice alt model pentru decorarea pereţilor din camera copilului tău, iar pentru amenajarea camerei ca ansamblu s-ar putea să îţi fie de folos articolele pe care le vei găsi aici.

 

Autocolant

 

Cea mai la îndemână variantă pentru decorarea pereţilor din camera unui copil este autocolantul. Iar pentru a susţine această idee nu evocăm decât două motive mari şi late: dacă pereţii sunt decoraţi cu autocolant, nu vor exista şi ornamente care să cadă la cutremur, care să se poată sparge sau care să rănească în vreun fel copilului şi, dacă v-aţi plictisit de modelul unui autocolant, îl poţi îndepărta relativ uşor pentru a-l înlocui cu un altul sau pentru a schimba modul de ornare a pereţilor.

 

În plus, industria autocolanţilor s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, aşa că există atât de multe modele, forme şi dimensiuni de autocolanţi încât ar fi chiar dificil să nu găseşti o variantă potrivită şi pentru camera copiilor tăi.

 

Desene pe pereţi

 

Există întotdeauna şi varianta "desene pe perete", mai ales dacă ţi se pare mai uşor să şmirgheluieşti decât să dezlipeşti un autocolant şi să rişti să rămână pe varul (lavabil sau nu) urme de lipici sau să îl dezlipeşti cu tot cu var.

 

Dacă ai talent la desenat sau cunoşti pe cineva care a mai desenat pe pereţi şi a creat ceva frumos (nu toate persoanele care au talent la desen pot crea imagini plăcute şi proporţionale pe perete) ai un motiv în plus să optezi pentru această variantă de înfrumuseţare a pereţilor.

 

Există o singură problemă: desenele pe pereţi, oricât de elaborate ar fi ele, ar putea îndemna copii să... le completeze. Prin urmare, va trebui să le asiguri şi lor un spaţiu unde să îşi pună în practică ideile, oricât de năstruşnice.

 

Tapet

 

Pe lângă multiplele modele deja existente în comerţ, poţi face şi tapet la comandă: există imprimerii care pot crea şi tapet de dimensiuni mari. Prin urmare, tot ce ai de făcut este să alegi imaginea perfectă la o rezoluţie foarte bună, să le trimiţi imaginea şi să aştepţi să fie executată comanda. Apoi aplică-l pe perete şi continuă amenajarea camerei copilului tău în funcţie de tematica şi paleta cromatică alese pentru tapet.

 

Sursa foto: nouwall via etsy.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI