TIOR

Pentru copii, camere tematice

Copiilor le place să aibă spaţiile personale... personalizate, deosebite. Aşadar, amenajarea camerelor pentru copii reprezintă adevărate provocări. Tematica unei camere o vei alege împreună cu cel mic, dar vei alege cele mai sigure elemente, aşa încât camera copiilor să fie şi frumoasă, şi sigură în acelaşi timp. În scris vom oferi câteva sugestii, iar galeria foto va înmulţi aceste sugestii, aşa încât tu să poţi alege câteva opţiuni pentru copilul tău sau să găseşti inspiraţia potrivită.

 

O cameră pentru viitori astronauţi

 

Unii copii vor să se facă astronauţi de îndată ce află despre această profesie. De ce să nu îi ajuţi să viseze la acest lucru amenajându-le o cameră înstelată împrumutând sugestii de aici şi instalând un cort, însă nu orice fel de cort, ci unul în formă de rachetă. Sunt trucuri relativ uşoare ce-l vor ajuta pe cel mic să viseze mai cu spor la ce-şi doreşte.

 

Cameră pentru viitori inventatori

 

Şi viitorii inventatori au nevoie de un spaţiu inspirator: pune-le la dispoziţie instrumente în care să nu se poată răni şi care să îi ajute să pună în aplicaţie orice idee de inventator vor avea: instrumente de măsurat, foarfece cu siguranţă şi aşa mai departe.

 

Decorul trebuie să fie şi el în acord cu aspiraţiie copilului tău: autocolant, covoare sau perdele cu imprimeuri tematice ar trebui să fie de folos, dar nu te opri aici, ci mergi la cumpărături, documentează, analizează oferta pieţei şi nu ezita să întreprinzi proiecte de produse handmade împreună cu copilul tău pentru amenajarea camerei lui – mai ales dacă ai un buget limitat.

 

Şi moda este o temă.

 

De obicei fetiţele, dar nu numai, sunt pasionate de modă şi tot ce înseamnă design. De altfel, design-ul este un domeniu care nu se va stinge niciodată, aşa că nu ar fi rău să cultivezi această tendinţă, în cazul în care copilul tău o manifestă. Amenajează o cameră care să îl ajute să îşi dezvolte imaginaţie şi abilităţile creative: imagini, ustensile, materiale, dar şi materiale pe care să le înnoieşti periodic.

 

O cameră pentru campioni

 

Există şi copii polivalenţi, care, indiferent în ce activitate s-ar implica, vor să fie cei mai buni: ei sunt copii care vor participa la olimpiade, la concursuri de tot felul şi care poate, la un moment dat (sau mai multe momente date) vor aduce acasă trofee, medalii, diplome şi alte asemenea recompense. Etalează-i-le în camera sa şi ajută-ţi copilul să se simtă apreciat şi să fie din ce în ce mai încrezător în forţele proprii.

 

O cameră pentru aventurieri

 

Şi aventurierii trebuie să fie încurajaţi. Chiar dacă nu poţi citi în desenele, compunerile sau în ochii lor ce vor deveni atunci când vor fi mari sau ce vor să facă, nu înseamnă că nu au potenţial. Dacă cel mic se crede aventurier, lasă-l să aspire la acea lume mai bună, unde este liber, unde este creativ, unde nu se teme de nimic şi unde îşi poate descoperi cele mai bune părţi, chiar dacă, momentan, se joacă de-a piratul.

 

Tema dintr-o cameră poate fi inspirată de orice: desene animate, poveşti, aspiraţii, pasiuni şi aşa mai departe. Cel mai important este să îţi cunoşti cât mai bine copilul, să ştii ce îi place, să ştii ce îşi doreşte şi să ştii şi ce abilităţi să încurajezi pentru ca fiecare dintre copiii tăi să se dezvolte în cel mai bun mod cu putinţă. Alte sugestii pentru camere tematice pentru copii poţi găsi şi aici

 

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI