TIOR

Paturile suprapuse-provocare pentru parintii cu doi copii

Dacă aveți o locuință care nu este foarte mare și inclusiv dormitoarele sunt mici, optați pentru paturile suprapuse! Pentru familiile cu cel puțin doi copii, paturile suprapuse reprezintă o soluție ideală. Propunem câteva idei pentru a amenaja camera copiilor tăi achiziționând paturi suprapuse.

Paturi suprapuse pentru băieți

În ziua de astăzi este foarte ușor să achiziționezi paturi suprapuse pentru copii tăi, deoarece în toate magazinele găsești o paletă largă de modele. Totuși, trebuie să țineți cont de vârsta copiilor pentru a evita accidentele. Copii au nevoie de spațiu pentru un birou unde să iși poată facă temele, dar și de spațiu pentru joacă.  Pentru amenajarea camerei pentru băieți alege nuanțe de portocaliu, verde, galben sau gri. Aceste nuanțe se potrivesc chiar dacă sunt doi copii fată și băiețel.

Aceste paturi sunt foarte utile, deoarece pot avea lăzi pentru depozitarea cartilor, lăzi pentru perne și pilote, dulap pentru haine sau birou încorporat.

Paturi suprapuse pentru fetițe

Fetele sunt mai pretențioase când vine vorba de camera lor indiferent de vârstă. Acestea vor să aibă loc pentru accesorii și haine. Totuși, când vine vorba de paturi suprapuse toți copii sunt  încântați. Nuanțele potrivite pentru fetițe sunt: roz pal, mov pal, crem, sau combinații de roșu cu alb sau roșu cu portocaliu. Vor mai exista și certuri pe locul de sus, dar sigur vor înțelege într-un final.

Trucuri pentru camera copiilor

Folosește culori deschise pentru pereți și podele dacă vrei să optezi pentru mobilier colorat. De asemenea, nu încerca să încarci camera copiilor cu obiecte inutile. Camera trebuie să fie spațioasă și aerisită. Folosește tot spațiul din cameră cu cap. Alege spoturi sau o lampă pentru lumina de veghe a copiilor pe timp de noapte. Cât despre stil, poți alege paturi suprapuse din lemn masiv sau poți alege un dormitor tematic. Pentru părinți amenajarea camerei copiilor reprezintă o adevărată provocare.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea camerei copiilor intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Sursa foto: veldor.ro, storage.spatiulconstruit.ro, interior-store.ro, casesigradini.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI