Muzica dicteaza amenajarea camerei pentru copii

05-08-2016 / Blog amenajari camera copii

Atunci când vorbim despre cele mai nonconformiste amenajări pentru camera copiilor, gândurile ne zboară către momentele vesele  ale copilăriei. Și ce este mai frumos în această perioadă dacă nu jocul, cântecul și micile bucurii! Astăzi, la rubrica amenajări cameră copii, ne vom lăsa purtați de voie bună și cântec, iar portativul și notele muzicale ne vor ghida pașii în lumea home design-ului.

Dans și rock&roll

Talentul pentru muzică se poate regăsi cu ușurință în amenajarea camerei celor mai mici membrii ai familiei. Libertatea de a contribui cu idei decorative, îi vor face pe cei mici să se simtă în largul lor atunci când vine vorba de camera lor de studiu, dormit și alte activități. Mai mult, atunci când își vor chema prietenii pentru a le prezenta realizarea: o cameră amenajată în stilul rock&roll, din care nu lipsește chitara atașată peretelui, un pat cu perne decorative alese în nuanțe albastre, dar și spațiul de studiu, delimitat de draperii, pentru momentele în care au nevoie de cât mai multă liniște.

Stilul muzicii britanice

Atâta vreme cât ne-am propus ca muzica să joace un rol major în amenajarea camerei pentru copii, trebuie să luăm în calcul un aspect general sofisticat. Nu orice element își poate găsi locul într-o încăpere de adolescenți ce își doresc un stil aparte în amenajarea spațiului personal. Un stil industrial în care metalul și lemnul de stejar vechi se alătură nuanțelor de albastru și roșu, se potrivește de minune camerei pentru adolescenții pasionați de stilul muzicii britanice.

Concertul din dormitor

Dacă încă nu ai avut posibilitatea de a-i aduce copilului pasiunea la el acasă, acum ai ocazia! Odată cu reamenajarea locuinței, poți lua în calcul un dormitor pentru copii din care nu lipsește o scenă improvizată. Va fi locul de refugiu pentru cei care cântă la pian sau locul dezlănțuirii pentru cei care preferă tobele și chitara electrică. Oricum, micile spectacole oferite de cei mici vor fi pe placul întregii familii. De aceea, nu ezita să amenajezi camera copiilor în funcție de pasiunile lor, însă nu uita să respecți regulile de home design, mai ales în ceea ce privește cromatica și texturile.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.