TIOR

Mai aproape de stele

Copiii trebuie învăţaţi că pot deveni orice îşi doresc şi că limita este cerul. În plus, aspectul cerului este întotdeauna liniştitor, iar cei mici trebuie să poată adormi cu uşurinţă şi să poată visa frumos. Uite câteva idei pentru crearea unui aspect liniştitor, senin, pentru camera copilului tău (sau, de ce nu, pentru dormitorul tău).

 

Corpuri cereşti suspendate şi/ sau fosforescente

 

Ţi-am mai sugerat şi cu altă ocazie, dar îţi vom aminti şi acum: copiilor le plac lucrurile luminoase. În plus, există foarte mulţi copii pasionaţi de transformările şi observaţiile astrologice. Aşadar, mergi în magazinele cu decoraţiuni interioare sau improvizează în living o oră de lucru manual alături de copilul tău în care să creaţi diferite corpuri cereşti (planete, sateliţi, soarele etc) din polistiren şi pe care să le agăţaţi împreună, apoi, în camera micuţului. Cu siguranţă îi va plăcea!

 

Pentru un efect optic şi mai puternic, zugrăveşte tavanul într-o nuanţă închisă de albastru şi, apoi, lipseşte câteva steluţe fosforescente şi adezive pe tavan şi pe pereţi (le poţi găsi la supermarket, la librării sau la magazine de suveniruri şi cadouri).

 

Tapet cu model... ceresc

 

Tapetul se poate face şi la comandă – este puţin probabil să găseşti un tapet cu imprimeu cu nori frumoşi prin magazine – totuşi, va trebui să găseşti şi să oferi o fotografie cu o calitate foarte bună celor de la imprimerie pentru a putea avea şi un model frumos pe peretele din camera ta sau a copilului.

 

Picturi murale

 

Picturile murale sunt executate la comandă, în funcţie de preferinţele tale: poţi să optezi pentru un model ce ar sugera numai un cer înstelat sau însorit sau un model cât mai realist, cât mai apropiat de o fotografie sau chiar de realitate.

 

Tu, cineva cunoscut şi talentat sau un artist nonconformist (care să poată picta pe orice tip de suprafaţă) puteţi zugrăvi în întregime un perete în bleumarin sau în bleu. Zugrăviţi ceilalţi pereţi în alb, crem, bej sau galben foarte deschis. Pe peretele zugrăvit în bleumarin sau bleu, desenaţi apoi cerculeţe albe şi galbene, care să pară steluţe privite printre gene sau nori albi şi pufoşi.

 

Spoturi luminoase

 

Poţi, oricând, să optezi pentru o variantă mai simplă: zugrăvirea pereţilor în diferite nuanţe de albastru, după propriul gust (bleumarin, bleu, albastru intens etc) şi iluminarea lor cu ajutorul unei plase din beculeţe întinse pe tavan ori cu ajutorul unor spoturi luminoase mărunte fixate, de asemenea, în tavan.

 

Sursa foto: houzz.com, homesickdesigns.com, swiftsorchids.com, moldse.com, tryingtobalancethemadness.com, wallmuralsgallery.com.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI