TIOR

Loc de joaca si voie buna pentru juniorii familiei

Dacă ești la capitolul amenajări cameră copii, ai o multitudine de posibilități de a obține un loc de joacă și voie bună pe placul juniorului din familie. Specialiștii în home design te vor îndruma către amenajarea interioară a unei încăperi distractive și funcționale, deopotrivă.

Trucuri pentru trecerea timpului

Este indicat ca una dintre camerele casei tale să fie dedicată copiilor. Într-adevăr, la început ți se va părea dificil amenajarea unei astfel de încăperi, mai ales că cei mici cresc, iar nevoile și dorințele lor se schimbă. Cu toate acestea, designerii au găsit soluții pentru păstrarea camerelor pentru copii funcționale peste ani și ani. În continuare îți vom prezenta câteva trucuri și sfaturi pe care le poți folosi chiar la tine acasă.

Galerie într-un perete

Un loc minunat ce se adaptează cu ușurință trecerii timpului este o galerie cu desene realizate de către cei mici. Poți încorpora arta copiilor tăi pe măsură ce cresc, în același spațiu, devenind, în timp, reflecția trecutului și a viitorului. Este o idee decorativă ce va înlocui spațiul de pe frigider, folosit pentru mica expoziție a lucrărilor artistice. Copilul tău va avea un perete personalizat, iar tu îl poți ajuta în crearea unor rame pentru operele de artă.

Leneveală și studiu la un loc

În ceea ce privește amenajările camerelor pentru copii, acestea implică mai multe zone destinate diferitelor activități. Astfel, într-o singură cameră, copilul se poate bucura de un colț distractiv, unde își poate invita prietenii la joacă, altul confortabil unde poate lenevi, dar și unul serios, destinat temelor și lecturii. O cameră pentru copii împărțită pe zone specifice potrivește fraților de vârste diferite.

Ordonați, de mici

Este dificil să impui ordinea într-o cameră de copii. Inevitabil, jucăriile sau cărțile nu-și vor găsi locul. De aceea, te poți orienta către alegerea unor obiecte pentru depozitare, ușor de folosit. Fiecare astfel de obiect să fie destinat doar anumitor jucării, creioane sau cărți. Piesele de mobilier cu multe rafturi și sertare vor fi de mare ajutor, învățându-i pe cei mici cum să fie ordonați și să se bucure de spațiul liber din încăpere.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI