TIOR

Inspiratie pe pereti pentru copii inteligenti

Fie că sunteți în căutarea unei palete vesele de culori pentru decorarea pereților din camera copiilor, fie doar de idei pentru amenajări camere copii, exemplele pe care vi le prezentăm astăzi sunt ușor adaptabile preferințelor celui mic.Veți găsi ceva pentru orice vârstă, de la cei care abia învață să meargă și până la adolescenți pretențioși.

Camerele pentru copii sunt atât de distractiv de accesorizat! Practic, nu există nicio limită și nicio regulă de design care să vă stea în cale. Pentru mulți cea mai plăcută parte este cea care vizează decorarea pereților – sunt că niște pânze imense care așteaptă culori bogate și design-uri amuzante.

Zbor de fluturi

Stickerele cu fluturi sunt ușor de procurat online, dar le puteți face chiar dumneavoastră acasă, implicându-l astfel și pe cel mic în activitate. Împăturiți o coală de hârtie albă, sau o bucată de carton colorat pe jumătate. Desenați 1/2 din fluture, astfel încât partea corpului să fie pe marginea îndoită și aripile spre exterior. Decupați cu grijă, decorați fluturii în ce fel vreți și ajutați-vă de aracet sau orice alt lipici potrivit pentru perete pentru a decora camera cu un zbor de fluturi!

În căsuța din pădure

Nu, n-aveau casă doi pitici, ci piticii dumneavoastră. Decorați camera copiilor cu animale de poveste. Vulpițe, iepurași, ursuleți sau chiar ratoni și cerbi. Toate își vor găsi locul pe perete și în sufletul copiilor. Puteți chiar să aplicați din bucăți subțiri de lemn forma unui copac.

Până la stele și dincolo de ele

Dacă micul talent este pasionat de astronomie, creați-i propria bucățică de Univers pe peretele din spatele patului. O lună imensă pe un fundal negru, pe lângă care își execută zborul rachete spațiale. Steluțele și planete îndepărtate fac și ele parte din peisaj.

Fără reguli

Menționam la începutul articolului că partea cea mai frumoasă în cadrul decorării pereților din camera copiilor este faptul că nu există reguli, deci totul e permis. Urmând o cromatică ușor pastelată, decorați pereții cu orice vă trece prin minte: tăblițe cu alfabetul, copaci, clădiri, stele, lună etc.

Sursa foto: home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI