TIOR

Inovatie in camera copilului

Când amenajezi camera pentru un copil, ai face bine să te pui în pielea lui şi să realizezi pentru el tot ce poate face un om mare. Ia-ţi misiunea în serios, dar joacă-te în timp ce amenajezi camera perfectă pentru copilul tău sau pentru copilul cuiva drag din familie sau dintre prieteni.

 

Decorează cu tot ce se poate.

 

În funcţie de cum îi creşti, dar şi de temperamentul fiecărui copil în parte, există posibilitatea să se ataşeze de diferite hăinuţe sau păturici, obiecte textile pe care ai vrea să le arunci, dar pentru pierderea cărora s-ar întrista foarte mult copilul.

 

Există o variantă pentru a împăca şi capra, şi varza, cum s-ar zice: decupezi câte un peticuţ din pijămăluţa sau păturica de care s-a ataşat copilul şi le înrămezi. Vei putea crea o galerie emoţională foarte plăcută. Iar acestea se vor potrivi de minune cu piese de mobilier retro chic, aşa cum poţi vedea şi în prima imagine din galeria foto.

 

Încearcă să incluzi un perete din placă perforată.

 

Copiii vor să expună prin casă tot felul de lucruri: obiecte făcute de ei, desene, accesorii şi tot felul de minuni. Pentru a nu ciurui toată locuinţa, dedică acestor tendinţe ale copilului un perete pe care vei fixa o mare placă gata perforată, aşa încât să nu fie necesar să baţi cuie, să scoţi cuie şi să acoperi găuri în perete pentru fiecare nou tablou sau nou ornament pe care copilul îl vrea în camera sa.

 

Cărţile şi depozitarea lor trebuie să fie ceva haios.

 

Copiii au tendinţa de a refuza să facă lucrurile care le dau bătăi de cap sau care nu îi distrează. Prin urmare, ar fi bine să faci ca ordonarea camerei să fie ceva amuzant şi plăcut. De exemplu, poţi construi dulapuri în formă de clădiri unde copilul să îşi ordoneze rechizitele, cărţile şi jucăriile, în funcţie de felul în care este compartimentat "imobilul" realizat din carton gros sau placaj.

 

Personalizează-i spaţiul.

 

Ştii cum verifică cei mici dacă le aparţine ceva? Prin semnătură! "Ei, este al tău! Ce, scrie numele tău pe ea?!" - iar copilul tău va putea răspunde afirmativ dacă îi semnezi lucrurile care îi aparţin. Nu neapărat cu numele întreg, însă iniţialele brodate sau gravate pe câteva lucruri ar fi un gest călduros şi de care îşi va aminti cu plăcere peste câţiva ani. În plus, îi va fi mereu uşor să îşi recunoască lucrurile: ale lui vor fi cele semnate frumos.

 

Adaugă imprimeuri şi culori. Pune-ţi la încercare îndrăzneala!

 

Camera copilului trebuie să aibă un aspect vesel pentru a alimenta energia şi buna dispoziţie a copilului tău. Copii sunt atraşi şi de modele întortocheate, şi de culori vii. Nu mai lipseşte decât să vezi tu până unde merge curajul tău în domeniul amenajărilor interioare. Pune-te în pielea copiilor tăi şi creează o cameră de vis!

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI