TIOR

Dormitoare pentru baieti cu chef de joaca

Atunci când amenajăm camera pentru copii trebuie să răspundem afirmativ la două întrebări. Este un loc potrivit pentru dormit? Este un spațiu de joacă adecvat? Dacă ne gândim mai bine, dormitorul copiilor ar trebui să ofere numai răspunsuri de „da” și pentru întrebările legate de siguranța, confortul și distracția celor mici.


În continuare vom încerca să respectăm cele afirmate anterior și să „furăm” din sfaturile specialiștilor în home design.  


Cu racheta până la stele


Paturile trebuie să prezinte condiții de siguranță, dar și finisaje care să îi conducă pe cei mici în împărăția viselor. Poți să îi oferi copilului tău șansa de a ajunge „tot mai sus”, vorba cântecului. Băieții vor fi încântați de patul cu aspect de rachetă spațială. Orele de somn vor deveni momente de explorare a universului. Alege un pat de culoare albă, asortat cu birou și dulap tot în nuanțe deschise, în timp ce optezi pentru pereți colorați în albastrul nopții și decorați cu planete din cosmos.  


De inspirație marină


Dacă zburatul cu rachete spațiale nu este suficient de atractiv pentru băieți și mai ales dacă le plac expedițiile în largul mării, avem o idee de amenajare pe gustul lor. Este vorba despre patul cu design marin atractiv și detalii ce ne duc cu gândul la pirații din povești. Deține și un spațiu de depozitare, dar și surse de inspirație pentru joacă. Desenele și mesajele decorative vor contribui la o aventură pe cinste.


Prințul din poveste


Avem o soluție decorativă și pentru băieții cărora le plac poveștile clasice, cu prinți și prințese. Ca și restul amenajărilor interioare prezentate până acum, patul ține loc și de dormit și de jucat. Doar că de data aceasta, designul camerei ne introduce în lumea basmelor, unde cei mici devin prinții din castel. Perdelele colorate sugestiv, parcă fac intrarea în castel sau mai bine spus, în spațiul de joacă. În loc de o scară cu multe trepte, am ales un tobogan. Copii, haideți la joacă!


Sursa foto: freshome.com 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI