TIOR

Desene pe pereti, bucurie in suflete de copii

Dormitorul copiilor are nevoie de o actualizare a designului, iar noi venim cu soluții ingenioase pentru pereți colorați și minunați. Din varietatea de autocolante existente pe piață, le-am ales pe cele care inspiră un stil contemporan și plin de viață.


La o parte cu simplitatea!


Dormitorul pentru copii nu poate rămâne cu pereții albi decât în cazul în care alte elemente de design îl salvează de la un dezastru decorativ. În caz contrar, un perete de culoare deschisă poate beneficia de atractivitatea unor abțibilduri bine alese. Imaginația celor mici poate fi susținută și de un mediu ambient benefic.


Creează o atmosferă de poveste pentru fetițe sau neconvențională pentru băieței. Imaginea unui oraș autocolant poate fi o altă idee numai bună de pus în practică. Cu o grafică într-o cromatică jucăușă, vei atrage toate privirile și, în special, atenția celor mici.


Alfabet pe perete


Dacă suntem la primul capitol din abecedar putem să folosim acest lucru în avantajul nostru. Copii sunt încântați să învețe în permanență lucruri noi. Oferă-i această posibilitate în timp ce se joacă sau are diverse activități în camera sa. Lipește literele în ordine pe un perete, de sus până jos. Ai grijă ca literele să aibă o cromatică potrivită întregii amenajări interioare, iar din punct de vedere al învățării, să pună la încercare imaginația copiilor prin desene diversificate.


Natură cu ciripit de păsări


În cazul în care pereții au deja o culoare greu de asortat, nu-ți fie teamă să o scoți la capăt cu un autocolant potrivit. Avem exemplul copacului. Am ales ramuri albe, care să iasă în evidență pe un fundal închis și am alăturat păsări de culoarea portocalei. În plus, am atașat o căsuță albă decorativă, ce ne duce cu gândul la cuiburile special amenajate pentru păsări.


Mesaje, sfaturi, zâmbete


Iată cum obiectele neînsuflețite din dormitorul pentru copii pot prinde viață. Adaugă abțibilduri sub forma unor mesaje în bule, în genul celor din benzile desenate. Fie alegi expresii amuzante, fie sfaturi pentru cei mici. Ei pot fi atenționați să stingă lumina sau să fie atenți la priză. Culorile pot fi dintre cele aprinse, care ies inevitabil în evidență și vor aduce dinamism încăperii.


Din dormitor în baie


Pe lângă zona dormitorului, autocolantele se pot folosi și în baie, pentru amuzamentul celor mici și o atmosferă jucăușă în timpul spălatului. Din varietatea cromatică poți alege o combinație de albastru cu galben. În ceea ce privește personajele, te poți orienta către animale care trăiesc în mediile umede. Ce ai spune de balenele de diverse dimensiuni ce par să ne stropescă cu apă, ca cele din galeria noastră foto?


Sursa foto: hgtv.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI