TIOR

Decoratiuni asimetrice pentru camera copiilor

Copiii cresc repede, iar camera lor trebuie redecorată mereu. Aceștia ajung la o vârstă când nu iși mai doresc imprimeuri cu super eroi și covor cu mașinuțe. Acesta este momentul când trebuie să investiți în amenajrea camerei copiilor așa cum își doresc.

Timpul pentru a redecora

Cel mai bun moment pentru a redecora o cameră este vara. Pentru o atmosferă proaspătă alegeți decorațiuni moderne, vesele și nonconformiste. Dacă vă doriți să zugrăviți înainte de a așeza decorațiunile pe pereți, alegeți nuanțe deschise.

Decorațiuni asimetrice

Pe pereții proaspăt zugrăviți, puteți pune decorațiuni asimetrice tip rame de tabou. Puteți să achiziționați de la o tâmplărie bucăți de lemn pe care să le îmbinați sau pur și simpu să alegeți rame vechi din lemn pe care le aveți prin garaj sau prin pod. După ce le-ați așezat în așa fel încât să obțineți o geometrie, atunci vopsiți ramele în culori doferite pentru un constrast reușit. Alegeți rame pătrate sau de ce nu, rame rotunde.

Culorile potrivite

Alegeți culori apropiate de cele care se găsesc în cameră. Alegeți și nuanțe metalice precum auriu și argintiu. Acestea se îmbină foarte bine cu întreg decorul și armonizează camera. Mergeți în magazin și testați culorile pentru a putea avea în camera copiilor cel mai frumos și modern decor.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI