TIOR

Decorati camera copiilor cu frunze

Pregătiți camera piticilor cu frunze. Faceți un decor frumos și atrăgător în ton cu vremea de afară. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, noi vă oferim câteva idei pentru a amenaja camera copiilor.

Toamnă în camera copiilor

Puteți aduce toamna în camera copiilor cu ajutorul elemetenlor din natură. Nuanțele arămii ale frunzelor pot face din camera copiilor un loc mai vesel și mai natural. Această activitate de decorare a camerei copiilor vă scoate din monotonie. Mai mult, este și o activitate amuzantă și îi puteți lăsa și pe cei mici să decoreze împreună cu dumneavoastră.

Decorați dulapul

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți frunze mai mari pe care le lipiți cu scoci pe dulap. Alegeți o vopsea preferată pentru mobilier. Vopsiți întreg dulapul peste frunzele lipite. După un timp, trebuie doar să dezlipiți frunzele, iar modelul va rămâne imprimat pe dulap. În acest fel ați obținut un dulap frumos decorat .

Decorațiuni pentru perete

Alegeți câteva frunze de dimensiuni diferite și frumos colorate. Nu trebuie decât să le lipiți pe pereți așa cum vă doriți. Obțineți cel mai frumos perete, decorat în ton cu vremea de afară. Pentru cei mici această acțiune este amuzantă și interactivă. Copiilor le place spațiul colorat și mereu decorat diferit.  

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI