TIOR

Cum alegeti perdelele potrivite pentru camera copiilor

Amenajarea camerei copiilor este o ocazie bună pentru a alege perdelele perfecte. Decorarea camerei după bunul plac este șansa părinților să își pună imaginația la incercare. Pentru a face un spațiu vesel pentru cei mici, aveți nevoie de creativitate. În secțiunea Amenajări cameră copii găsiți mai multe idei utile.

Ce alegem?

Folosiți în camera copiilor țesături puternice în culori vibrante. Aveți de unde alege, așa că puteți opta pentru perdele cu dungi, cu personaje din desene animate, personaje din povești, cu forme geometrice, cu bomboane, cu flori, cu păpuși pentru fete și cu roboți pentru băieți. Asortați perdelele camerei cu lenjeria de pat pentru o cromatică reușită în încăpere. Aceste perdele îi permit celui mic să decopere fiecare colțișor al camerei și se va juca cu drag.

Optați pentru perdele cu model pentru a-i impresiona pe cei mici. Alegeți fundițe pentru prinderea lor, fluturi, folosiți buzunare pentru jucării care merg prinse de perdele. Este bine să achiziționați un covor într-o nuanță asemănătoare cu perdelele. Jocul de culori din cameră oferă o imagine colorată unde cei mici adoră să petreacă timpul. Perdelele și covoarele asortate rămân la modă. Efectul estetic creat este preferat de părinți pentru a le amenaja copiilor camera de vis. Alegeți atât perdelele cât și covoarele într-o nuanță care ține la murdărie. Cei mici vor pune mâinile murdare peste tot și vor vărsa mâncare pe covor. Covoarele mici și colorate sunt ideale.

Ce trebuie să știți

Țineți cont de cât de luminoasă sau întunecoasă este camera copiilor. Pentru camerele cu mai puțin soare, optați pentru perdele transparente în culori tari, iar pentru camerele cu foarte multă lumină, alegeți perdele dintr-un material mai gros.

Achiziționați pentru camera copiilor perdele din materiale rezistente precum: vâscoză și polistiren. Acestea trebuie să fie ușor de spălat și rezistente în timp.  Galeriile trebuie să fie solide, deoarece copii vor trage de perdele, se vor juca diferite jocuri și se vor ascunde după ele.  Fixați bine aceste galerii pentru a nu se produce accidente. Alegeți galerii cu șină prinse în tavan.  Mai există varianta rulourilor textile pentru cameră. Acestea se pot mișca cu ajutorul unui șnur.

Țineți cont și de părerea piticilor           

Dacă aveți copii sificient de mari să înțeleagă, puteți să le cereți părerea, sau să cumpărați împreună perdelele pentru cameră. Copii au gusturi diferite și originale. Nu vă fie teamă să le experimentați în propria lor cameră. Nu în ultimul rând, țineți cont de buget, dar și de propriile opinii și preferințe.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI