TIOR

Corpuri de iluminat pentru pitici

Cu cât elementele din camera copiilor sunt mai colorate, cu atât aceștia sunt încântați și captivați de camera lor și vor dormi singuri. Noi vă oferim idei pentru a alege corpurile de iluminat potrivite și pentru a amenaja camera copiilor așa cum vă doriți.

Copiii adoră detaliile

Copiii adoră să își descopere camera în fiecare zi. Așa că aveți ocazia să le adăugați elemente de decor noi în camera lor la o anumită perioadă. Atâta timp cât decorul este potrivit vârstei micuților, iar elementele din camera lor se potrivesc, înseamnă că ați obținut decorul potrivit. Mediul cât și corpurile de iluminat sunt importante pentru toate activitățile pe care le desfășoară copiii de la joaca din fiecare zi până la activitățile educative pe care le au în timpul zilei.

Corpurile de iluminat

Alegeți pentru camera copiilor aplice imprimate cu desene animate sau cu personaje din povești sau lustre cu același model.  Este important ca lustra să nu aibă becurile la vedere. De reținut este că acestea trebuie să fie închise pentru a nu se uita cei mici direct spre bec. Aceștia riscă să își strice vederea.

Asortați și o perdea cu aceleași personaje care sunt imprimate pe lustra aleasă pentru camera copiilor. Personalizați camera copiilor și aduceți cât mai multe personaje favorite imprimate pe lenjeria de pat, pe perdele, pe covor și așa mai departe. Magazinele sunt foarte generoase când vine vorba de articolele speciale pentru amenajarea camerelor copiilor. Așa că nu trebuie să vă faceți griji.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

903.75 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI