TIOR

Camere simpatice pentru copii

Camerele pentru copii au întotdeauna un colorit plăcut şi un aspect jucăuş, care să fie în acord cu energia şi creativitatea celor mici. Una dintre părţile cele mai plăcute în amenajarea camerei pentru un copil este faptul că nu este necesar să îţi baţi capul foarte mult pentru a alege o singură culoare pentru acea încăpere care va deveni dormitorul copilului.

 

Sigur, vei alege o culoare dominantă.

 

Întotdeauna este nevoie de o culoare dominantă (chiar dacă ea este albul de pe pereţi şi tavan sau maroul deschis al mobilierului), pentru a crea impresia de ordine şi echilibru. Culoarea poate fi o nuanţă a culorii preferate a copilului sau, aşa cum tocmai am notat, o culoare neutră sau o nonculoare.

 

De asemenea, poate fi vorba despre alegerea unei culori şi îmbinarea acesteia cu propriile nuanţe: diferite nuanţe de roz duc tot la preponderenţa rozului, iar impresia estetică va fi în continuare una echilibrată.

 

Vei putea combina culoarea dominantă cu orice altă culoare...

 

...sau cu orice alte culori. Este puţin probabil ca tocmai copilului tău să nu îi placă o cameră amenajată în culorile curcubeului. Totuşi, dacă alegi o culoare dominantă, aceea se va regăsi în proporţii mai mari, iar restul culorilor, oricare şi oricâte ar fi acelea, nu vor face decât să înveselească aspectul încăperii.

 

Camera copilului, deşi trebuie amenajată cu responsabilitate şi trebuie să cuprindă toate cele trebuincioase dezvoltării copilului (o zonă de odihna, o zonă pentru joacă şi o zonă pentru teme, cu tot ce presupun acestea), nu trebuie să arate ca un dormitor pentru oamenii mari. Aşadar, elementele de decor din interiorul camerei copilului pot fi oricât de îndrăzneţe, de haioase şi de originale vă doriţi (tu şi copilul tău).

 

Nu uita, însă, că tot ce se găseşte în camera copilului trebuie să fie adecvat pentru vârsta celui mic.

 

Mobilierul poate fi foarte divers.

 

Pe lângă paturile personalizate, care sunt în formă de maşinuţă de curse sau în formă de caleaşcă din dovleac, există tot felul de modele de paturi şi paturi de diferite dimensiuni, aşa că vei avea cu siguranţă de unde alege un pat potrivit pentru copilul tău: suspendat sau nu, rabatabil sau nu, mic sau mare, pentru a avea loc să crească.

 

De altfel, mobilierul din camera copilului nu se rezumă numai la paturi, iar în acest sens galeria foto va fi foarte sugestivă. Dacă te interesează mai multe recomandări pentru amenajarea camerei copilului vei găsi aici.

 

Sursa foto: urbanhomez.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI