TIOR

Camera multifunctionala si organizare pentru copii

Camera copiilor trebuie să fie şi practică, şi plăcută, şi confortabilă. Prin urmare, ne-am gândit să îţi oferim câteva sugestii pentru amenajarea camerei copilului, în aşa fel încât să îndeplineşti toate necesităţile copilului, dar şi să îi placă să îşi petreacă timpul şi să îşi îndeplinească sarcinile cu plăcere aici (teme, ordine în cameră etc).

 

Banchete şi spaţii de depozitare

 

Întotdeauna când amenajezi camera copilului trebuie să ţii cont de faptul că vei avea nevoie de multe spaţii de depozitare. De ce? E simplu: pentru că trebuie să-i depozitezi jucăriile, pentru că vei primi multe hăinuţe (unele mai mari, unele mai mici, unele potrivite – şi trebuie loc pentru fiecare categorie) pentru copilul tău, pentru că, după o vreme, va avea nevoie de diferite rechizite şi pentru că există atât de multe lucruri trebuincioase copilului tău.

 

În galeria foto vei vedea mai multe imagini unde spaţiile de depozitare sunt incluse oriunde se poate: în scări, în banchete, în scaune şi aşa mai departe.

 

Loc de odihnă şi loc de lectură

 

Multifuncţionalitatea diferitelor piese de mobilier şi a zonelor amenajate diferit în cameră poate fi şi mai puţin evidentă: de exemplu, poţi opta pentru mai multe piese de mobilier unde se poate şedea.

 

În funcţie de poziţionare şi de apropierea de sursa de lumină (naturală sau artificială), aceste locuri de şezut pot fi folosite pentru somnul de după-amiază, pentru lecturi suplimentare, pentru jocurile statice şi... de către părinţi sau persoanele care supraveghează copiii în timp ce se joacă.

 

Fiecare colţ cu scopul său

 

Deşi se mizează pe multifuncţionalitatea camerei, copilul trebuie învăţat să fie ordonat şi responsabil. Să nu mănânce decât la măsuţa unde se iau gustările, să nu înveţe în vârful patului, ci la birou sau în zona amenajată pentru studiu, să îşi strângă jucăriile la finalul programului de joacă şi rechizitele atunci când şi-a terminat de făcut temele.

 

Pentru fiecare activitate a copilului trebuie să fie îndeplinite toate normele specifice acesteia: temperatura potrivită, intensitatea potrivită pentru lumină, toate instrumentele necesare şi să fie respectate măsurile de siguranţă.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI