TIOR

Camera copilului tau merita o schimbare!

Copilul tău a crescut! Deși nu vreți să vedeți asta, puștii cresc foarte repede și nu avem timp să observăm acest lucru. De cele mai multe ori suntem prea ocupați pentru a petrece suficient timp cu copiii. Vine un moment când designul camerei copilului trebuie schimbat. Astăzi vă oferim idei pentru a amenaja camera copiilor.

Ce este de făcut?

Cea mai bună metodă este să comunicați cu copilul vostru pentru a reamenaja camera. El decide ce jucării trebuie urcate în pod, ce culoare să aibă mobilierul și ce culori vor predomina în cameră. Această metodă este cea mai bună pentru că spațiul copiilor este foarte important pentru toate activitățile lor. Astfel, faceți o listă cu ce trebuie să cumpărați, scoateți din cameră ce nu mai folosiți și treceți la treabă.

Renunțați la ursuleți și prințese

A venit momentul să renunțați la tot ce ați achiziționat în trecut pentru camera copilului. Acum copilul a crescut și este timpul să alegeți materiale simple și elegante. Renunțați la miile de jucării aruncate peste tot și la cutiile care dau pe afară de plușuri.

În cazul camerelor de fete, renunțați la perdelele cu prințese, la lenjeria de pat cu castel și la toate hainuțele de zâne agățate peste tot. Este momentul pentru o altă etapă de schimbare în viața copiilor.

Culorile pe care le alegem

Dacă este vorba de camera unui băiat, culorile cele mai potrivite sunt nuanțele de crem, verde pal, bleu pal, albastru închis și deschis. Aceste culori fuzionează și armoninează camera copilului. Alegeți culori pale chiar dacă sunt culori vesele. Încercați să nu adăugați culori prea tonice pentru a nu încărca spațiul.

Mobilierul camerei copiilor

Alegeți mobilier crem pentru camera copilului. Alegeți un birou încorporat într-un mobilier de perete. Lângă acest birou optați pentru un dulap care face parte tot din acest mobilier. Achiziționați un scaun comod tot crem, dar cu tapiserie similară. Alegeți o canapea extensibilă cu aceeași tapiserie moale și confortabilă. Alegeți câțiva pui de pernuțe și pentru cameră. Așezați-le pe bucățile de covor pentru mai mult confort. Veiozele în perete sau așezate lângă o canapea sunt foarte potrivite. Elementele simple dau mereu un aer aparte unei camere. Posterele sunt o alegere foarte bună care înveselesc încăperea.

Dacă băiatul sau fata voastră cântă la un instrument și camera este destul de spațioasă, este o idee bună să poziționați instrumentul în camera lor. Amenajați camera copiilor cu gust și puneți suflet în ceea ce faceți. Pentru mai mule articole intrați în secțiunea Amenajări cameră copii.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI