TIOR

Camera copilului – realitatea din desenele animate

Astăzi vă propunem câteva idei simple pentru cei care vor să amenajeze camera copilului într-un timp scurt și mai ales care să fie pe placul celor mici. Chiar daca tableta și telefonul au înlocuit vechile jucării, pasiunea pentru desenele animate nu a dispărut din sufletul copiilor.

Harry Potter și lumea magică

Nu credem că există cineva care nu a auzit până acum de faimosul magician care era obligat să doarmă sub scări până să ajungă la școala de magie Hogwarts. Vânzările record atăt pentru cărțile scrise de J.K Rowling cât și pentru adaptările cinematografice, i-au făcut pe cei mai mulți copii să viseze la o lume magică. O lume de poveste vă propunem în prima fotografie din galerie. Camera este pentru doi copii, cu două paturi suspendate înconjurate de pereții care prezintă secvențe din peliculele Harry Potter.

Lumea Disney

Trecem de la lumea plină de vrăji a lui Harry Potter, la lumea magică Disney. O cameră inspirată de animația ”Cars” special pentru copiii care sunt pasionați de mașini. Imprimeul lenjeriei și stickererele folosite pentru decorarea pereților sunt direct legate de povestea spusă în film. Pe de altă parte, se pot observa și elementele de decor în concordanță cu tema aleasă pentru amenajarea camerei celui mic.

Pentru copiii care nu se sperie așa ușor, puteți alege un design inspirat din Pirații din Caraibe. În acest fel cei mici se pot simți oricând la bordul unei corăbii ce pleacă în aventuri pe mare.

O cameră plină de minioni

Minionii sunt cele mai populare personaje animate din ultima vreme, le poți vedea fie pe o sticlă de suc, fie sub forma unor jucării și chiar pe ambalajele de ciocolată. Sigur cel mic s-ar bucura dacă în camera lui ar fi înconjurat de mulți minioni. Vă propunem o cameră petru doi copii, cu paturi inspirate de mașinăriile folosite în film și un perete decorat cu mulți, mulți omuleți galbeni.

SF sau Ficțiune

Universul Marvel este plin de eroi, așa că ne-a fost greu să alegem, dar până la urmă Spider-man a fost câstigătorul. În cameră predomină două culori: roșu și negru. Pentru o mai bună accentuare a temei alese pentru amenajarea camerei copilului, s-au folosit imagini cu protagonistul Marvel, atât pentru lenjeria de pat cât și pentru stickerele de decor.

Ultima propunere de astăzi este ”într-o galaxie îndepărtată”. Da, ați ghicit, vorbim despre seria Star Wars. Cu un design simplu, câteva piese de mobiler dar cu multe elemente care reproduc lumea de dincolo de stele, este camera perfectă pentru copiii care iubesc navele spațiale sau săbiile laser.

V-am captat atenția? Atunci înseamnă că și cel mic trebuie să vadă recomandările noastre. În caz că vreți să vedeți și alte idei, puteți accesa rubrica noastră dedicată amenajării camerei copilului.

Sursa foto: legoland.co.uk, room.searchlist.com, homemydesign.com, homebnc.com, roomagz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI