TIOR

Camera celui mai mic membru al familiei (II)

Camera pentru copii este locul în care te poți bucura de momente frumoase alături de cel mic. Scopul nostru, ca și în articolul anterior referitor la amenajarea camerei copiilor, este de a crea un paradis al confortului și relaxării depline.


Spațiu inteligent folosit


Mobilierul din camera de copii tinde către un stil simplist, cu linii curate, cromatică neutră și spații generoase de stocare. Întregul sortiment de obiecte decorative special concepute pentru camera de copii este „croit” pe dimensiunile încăperii. Scopul final este să nu pară o cameră aglomerată. Acest efect poate fi obținut și printr-o plasare inteligentă a mobilierului, astfel încât centrul camerei să dispună de cel mai mult spațiu liber.


Pentru copii și părinți


Pe lângă starea de bine pe care o propui la nivelul întregii camere, ar fi bine să iei în considerare și starea de confort de care vei dispune chiar tu. O posibilitate ar fi ca o cameră pentru copii să reprezinte un refugiu pentru tine, de aceea trebui să acorzi o mare importanță elementelor de home design pe care le vei folosi. Cei mici nu vor putea aprecia prea curând efortul pe care îl depui pentru a decora cei mai frumoși pereți, așa că accentul dragostei pe care le-o oferi se poate contoriza in gradul de confort de care se pot bucura în pătuțul lor. De asemenea, un balansoar va fi o idee buna atât pentru tine, cât și pentru cel mic.


Echilibru în decorare


O idee decorativă pentru camera copiilor poate fi asocierea pereților bleumarin cu un mobilier alb și accesorii din lemn. Un astfel de interior este potrivit atât pentru copii, cât și pentru părinți. În ceea ce privește decorațiunile, acestea pot fi o oglindă pe perete sau fotografii de familie înrămate. Atunci când proiectezi designul camerei pentru copii, trebuie sa ai în considerare un echilibru între elementele destinate celor mici (pătuț, masă pentru schimbat scutecele) și piesele de mobilier pentru părinți (balansoar, pat de zi).


Iluminat pentru copii


De asemenea, o atenție deosebită trebuie acordată iluminatului din camera pentru copii. În alegerea unui dispozitiv, ideal ar fi ca sistemul de aprindere a luminii să aibă la bază un dimmer. Va fi o modalitate ușoară de a stabili intensitatea luminii prin rotirea unui buton. În cazul unui interior amenajat pe baza unei cromatici neutre, este recomandată folosirea unei surse de iluminat strălucitoare sau care atrage printr-un colorit aparte.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI